Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis mi potrafi dokuczać

Polecane posty

Gość gość

Cześć na wstępie wam napisze Postanowiłem opisać swoją historię z moim penisem członkiem opowiedzieć o moim ptaszku Tak jak w tytule Od dłuższego czasu dokucza mi mój ptaszek bardzo chce mi się sexu jesteś kobietą czytasz to teraz ja ci opisze co bym z tobą wyczynial dodam jeszcze że ostatni raz sex uprawiałem półtora roku temu od tej pory postanowiłem obiecałem wręcz sobie ze nie będę chodził na dziwki próbowałem się związać z nie jedna nic mi nie wyszło pech tak chciał Mój ptaszek pragnie cipki a właściwie dobrego wytrysku mocnego Chciał bym zrobić minetke takiej fajnej wygodnej cipce wiek nie ma znaczenia dla mnie jak zaczynam leżysz fajnie nago na kanapie ja się skądś jak wilk idę na czworaka zaczynam lizać twoje stopki potem nogi całe najważniejsze jest by partnerka dobrze się czyła ze mną chciałbym się tak naprawdę mocno pokochać pokochać nie poruchać tylko maxa bym twoje piersi doprowadzal do największych orgazmów ile ma mój członek cm mierzyłem ostatnio jest to 13,6cm gruby jest jak tylko staje mówicie laski ze nie ważna jest tak bardzo grubość penisa mój jest młody jeszcze niedoświadczony po minetce gra następna Oral czystysex szybki na żelku tak aby twoja cipka czyla się dobrze usatysfakcjonowana zajmuje nam to dobra chwile koniec zabawy pocalunki były masażyk tez pobawilismy się jeszcze trochę mógłbym robić z tobą czego byś tylko zapragneła zabawy z wibratorkiem tez wchodzą w grę takim dużym hehe no dobrze panie która z was by do mnie przyszła bez wahania na te upojna noc która ?

Gość gość
Kobieto przeczytaj przeczytajcie podzielimy się trochę fantazjami która chce placówkę z rana ?