Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta186

12 dzień krwawienia

Polecane posty

Gość Marta186

Witam pod koniec kwietnia dostałam okres który skończył się początkiem maja. 29 maja zaczęłam plamić jak również 30, 31 obudził mnie silny ból w dole brzucha ból był tak okropny jak przy porodzie wzięłam tabletki przeciw bólowe i przeszło ale krwawienie pozostało trwa to już 12 dzień. Nurtuje mnie pytanie czy to mogła być ciąża? Jutro idę do lekarza nie daje mi to spokoju

Gość gość
krwawi z bolem jak przy porodzie i po 2 tygodniach idzie do lekarza. gratuluje głupoty :D

Gość gośćbaba
Pewnie przerost endometrium albo inny powazny problem. Dlaczego tak późno do lekarza? ! U nas kobiety nadal nie potrafią nic dla siebie zrobić. Lekarze są za darmo, na NFZ, ale lepiej siedzieć w domu u udawać, że jest ok.

Gość gość
Rozumu to ty nie masz

Gość Marta186
Byłam wcześniej u lekarza, mieszkam w uk lekarz stwierdził że wszystko jest w porządku, dzisiaj byłam po raz drugi nie przyją mnie bo miał dużo pacjentów tłumaczyłam jaka jest sytuacja kazał mi przyjść jutro. Totalna olewka dlatego też napisałam tutaj ale widzę że nie ma sensu

Gość gość
Jak mozna krwawić 12 dni i po takim czasie dopiero wybrać się do lekarza i jeszcze oczekiwac ze ktos na kafe stwierdzi ze to moglo byc poronienie

Gość Marta186
Przecież pisze, że byłam wcześniej u lekarza bo zaniepokoił mnie ten ból. Skoro nie macie nic sensownego do powiedzenia to najlepiej się nie wypowiadajcie bo wcale nie pomagacie wręcz przeciwnie