Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majteczki z... no właśnie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to dobry dział, ale chciałam się podzielić takim przypadkowym wynalazkiem. Chodzi o majteczki, stringi z koralikami takie: https://luvu.pl/pl/p/Stringi-z-koralikami-i-rozcieciem/182 Moj facet kupił mi na igraszki, nie zakładałam nigdy nawet zapomniałam o nich. Wczoraj wybierałam się z dziewczynami do klubu grzebie w szufladzie i.. a założe sobie ta dziwolongi. W sumie normalne stringi z koralikami które wzdłuż „przecinając” pisie aż do pupy. Poszłam na parkiet tańczyć. Poruszałam się i po chwili czuje że te koraliki werżnęły mi się głęboko miedzy p’’’ Aż mnie ciary przeszły. Po paru minutach samoistnie zrobiłam się troche wilgotna tam. I każdy jeden ruch w tańcu powodował że cały czas mnie smyrały bo byly nawilżone. Z jednej strony myśle ide do wc coś z tym zrobić a za chwile tańczę z jakimś gościem schodze nisko i czuje przyjemne podniecenie. Jeszcze chwila to albo bym tam doszła na prkiecie, albo by mi pociekło po nogach. Nie miałam pojecia że tak się może stać bo myślałam że ty tylko ozdoba. Pisze ten post jako ciekawosta bo to bielizna erotyczna.

Gość gość
Widzialam kilka razy na alle, chyba sama sie skusze

Gość gość
mi kiedys jedna userka podarowała swoje noszone cały dzień bez wkładki

Gość gość
Są też takie z wmontowanym wibratorkiem

Gość gość
mam też takie z koralikami dawno nie noszone ale kiedyś przyjemnie było

Gość gość
czemu baby mają takie fajne cipcie i tyłki co ?

Gość gość
Chetnie je jeszcze nałoże bo nie powiem że fajnie mi było

Gość fankasłońca
fajna rekomendacja, kupie sobie takie i napiszę o moich odczuciach

Gość Stojący  fiutek
Ciekawa sprawa z majtkami

Gość onaa232
Zapraszam wszystkich chętnych panów sex pogaduchy z samotną kobietą na darmowym portalu www.sexpogaduchy.pl darmowa rejestracja dla każdego,czekam na napalonych panów usmiech.gif Mój nick to kasia89 napewno mnie znajdziesz

Gość fankasłońca
zamówione już przyszły, chyba minimalnie za małe, ale odczucia ciekawe, pójdę, gdzieś w weekend pewnie potańczyć, to zobaczymy, czy moje odczucie pokryją się z przedmówczynią.

Gość gość
Ja dostałam od męża L ale to chińskie wiec na mnie pasują idealnie a noszę S. Wstyd się przyznać, ale odrazu jak wyschły po praniu to chciałam je znów założyc. Zostawie sobie do klubu na weekend. Na codzień bez sensu, ale w tańcu zwłaszcza przy kucaniu lub siadaniu po prostu masakra. Dobrze ze chłop nie wie.

Gość gość
fankasłońca jak chcesz szybszego efektu mozesz koraliki delikatnie nawilżyć. Ja potrzebowałam 5 min tańca i same się nawilżyły.

Gość fankasłońca
najpierw spróbuję bez nawilżaczy i zobaczę co i jak. W sumie ciekawa jestem jak będzie?

Gość gość
No jasne u mnie spotengowała to sytuacja, pare drinków poszłam na parkiet zaczełam tańczyć z jakimś kolesiem. Zjechałam w dól i mi się werżnęły miedzy .... już mi było fajnie. Po chwili już miałam wilgotno, zamiast iść do łazienki. To zaczęłam jeszcze bardziej się wyginać bo mi coraz lepiej było. A gość tylko skorzystał bo pozwoliłam mu ocierać się o moj tyłek i łapkami jezdzić, w takiej byłam extazie ze mnie poniosło.

Gość kilma
Nakręciłam się też, znalazłam na alle, zamawiam i zdam relację. Taniutkie są wiec co mi tam

Gość Jaja pełne spermy
Ale kobiety napalone na majteczki

Gość fankasłońca
nie na majteczki, tylko na doznania ..........

Gość gość
Kurde miałam takie podobne majteczki, założyłam do łóżka ale po 5 min zdjęłam przed stosunkiem. Wyrzuciłam je kiedyś a nie przyszło mi do głowy że te koraliki jednak nie tylko do ozdoby mogą służyć.

Gość kilma
Przyszły moje, przymierzyłam i powiem że jest potencjał. Też zapodam sobię na weekend pod sukienkę. Bo teraz przymierzałam na legginsy i trochę odznaczają się koraliki w kroczu a pod jeansowe spodenki cisną. No chyba że się schowają tam... to problem znika. Ale pod sukienke bedzie ok.

Gość kilma
*pod legginsy oczywiscie chciałam napisac

Gość gość
majtki od kobiet ze śluzem mozna kupic w internecie :o

Gość kilma
Hejka, wrzucam szybko recenzje bo autorka miała rację. Szczerze to potraktowałam to jak eksperyment. Jestem troche małym zboczuszkirm i singielką jednocześnie więc mnie kręcą takie rzeczy. Ubrałam wczoraj do klubu te majtaski i było dokładnie tak jak napisała autorka. Po 30min sama sobie pomoglam i w toalecie „wcisnelam” koraliki miedzy ... Poszlam na parkiet zaczelam tanczyc i po chwili o ma sa kro! Koraliki się „nawilzyly” i każdy jeden ruch powodował doznania. Dokładnie tak jak pisałaś też tańczyłam z jakims kolesiem i tak mnie porobiło że robił ze mną co chciał na parkiecie a ja zamiast sie dystansować to prawie mu sie tam oddalam :) zaj.... sprawa ale trzeba się pilnować bo w połączeniu z alkoholem w takiej ekstazie byłam że na parkiecie to mnie chyba wszyscy faceci wymacali od gory do dołu a mi sie podobało jak nigdy. (Moralniak) :( o finale nie wspomne

Gość fankasłońca
obiecałam, że przetestuje, nic dodać nic ująć, w sumie rozłożyłam nogi, tak w czasie tańca się nakręciłam. Jak zrobią się wilgotne i dalej się ruszasz, to odjazd nie ma odwrotu.