Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomili

Ukrainki

Polecane posty

Gość Tomili

Chyba umówię się z Ukrainką albo białorusinką. Fajne dziewczyny poznałem kilka miłe z poczuciem humoru i ładne fajnie się rozmawia i coraz więcej ich u nas. Nie to co polki zawistne, rozgoryczone lecące na status społeczny bo naoglądały się gównianych celebrytów w internecie i myślą że tak życie wygląda jak u Siwiec czy innej idiotki. Ukrainki są tak jak polki 20 lat temu - fajne. Znacie jakieś Ukrainki?

Gość gość
Kretynie, myślisz, że dlaczego wyemigrowały? Za kasą. A ty myślisz, że one nie będą zwracały uwagi na status społeczny i nie będą chciały kasy. Tam rodziny są bardziej tradycyjne i od chłopa wymaga się, żeby utrzymywał żonę.

Gość gość
Głupie prowo

Gość gość
Ukrainki wyglądają tanio i tandetnie

Gość tomili
Z tymi co gadałem a są mężatkami to wychodzi mi że są to miłe i pracowite kobiety. Polki za granice niby za czym jadą za cukierkami? Też jadą za kasą. Różnica jest taka, że na Ukrainie ceni się jeszcze bardziej tradycyjne wartości bardziej niż w Polsce. Ni mam wątpliwości, że z czasem jak sytuacja na Ukrainie ulegnie poprawie to te dziewczyny też dostaną zgnilizny moralnej dlatego myślę że trzeba korzystać puki się da. Mieszkam na Śląsku i naprawdę jest ich tutaj coraz więcej.

Gość gość
Tradycyjne wartości takie jak aborcja ? (Najwyższa w Europie na Ukrainie ) czy może takie tradycyjne wartości jak zostawienie dzieci i męża na Ukrainie i wyjście za mąż za starego bogatego Niemca ? Ty myślisz że gdzieś za granicą to gruszki ze złotą na wierzbie rosną , było mi dane rozmawiać z ukraińskim facetem to on o ukrainkach miał jeszcze dużo gorsze zdanie niż ty o polkach, standardowa gadka " chciwe, leniwe , jak jakaś ładniejsza to myśli że niemieckiego biznesmena wyrwie albo od biedy polskiego "

Gość gość
Ukrainkom i cygankom podobno wali spod pach.

Gość gość
I zależy co masz na myśli z tym że ukrainki są pracowite , bo nie wiem jak tam w domu z gotowaniem i sprzątaniem ale u mnie w robocie robiły więcej szkód niż pożytku , jedną dosłownie cała podłogę zabrudzila a jak się brygadzistka polka, zapytała co to za syf , to ta ukrainka zamiast przeprosić tylko wzruszyła ramionami i poszła

Gość gość
Jeszcze na Ukrainie jest moda na brak szacunku do przełożonych , w Polsce jak się coś zepsuje to należy przeprosić , one jeszcze pyskowaly ze jak ktoś smie im uwagę zwrócić i ze jada do Niemiec a polska bez nich upadnie ... no błagam

Gość gość
23:13 A tobie nie wali z pod pachy?:D

Gość gość
dziś A chcesz powąchać?

Gość gość
Masz jakieś oderwane od rzeczywistości wyobrażenie. Rzeczywiście potrafią być sympatyczne, sporo ładnych, ale bardzo wyrachowane, lecą na kasę, do seksu i wierności mają jeszcze luźniejsze podejście niż Polki.

Gość gość
23:20 Nie,nie chce.:P Tylko pytam,bo dziwne pytania zadajesz:D

Gość gość
A dlaczego ukrainka miała by być nie miła dla Polaka ? Przecież taki Polak to same plusy , obywatelstwo unii , więcej kasy niż rodak golodupiec , to tak jakby polka miała być chamska dla Norwega z własnym jachtem

Gość gość
" na Ukrainie nie ma zgnilizny moralnej " serio ? Ukrainiec który jest tłumaczem w naszej firmie opowiadał mi jak na placach zabaw dzieci na Ukrainie leżą strzykawki po narkomanach , i nie nie cpaja tylko faceci a również młode ukrainki , hiv i aborcja najwyższa w Europie , masa młodych dziewczyn woli zarabiać ciałem niż rękoma , najwięcej sierot mieszkających pod mostami jest z Ukrainy , widzisz kiedy w Polsce była bieda polki jakoś umiały wychować dzieci , a na Ukrainie pomimo tego że 70 % kobiet poddaje się aborcji to tak nadal zdziczale brudne dzieci mieszkaja pod mostami, jeśli to są te tradycyjne wartości to ja dziękuję .... najlepszym materiałem na matki według mojego znajomego Niemca , są polki szwedki i Japonki, większość Niemców o rosjankach i ukrainkach nie chce nawet słyszeć , ciekawe czemu

Gość gość
Ja na jakimś forum czytałam , jak Polak napisał że spytał co najbardziej zszokowalo ukrainca w Polsce to on powiedział , ze pracowitość polskich kobiet - taka ciekawostka

Gość gość
Ukrainki są jak polki , ładne brzydkie grube chude , a takze pracowite , leniwe , średnie ... to są zwykli ludzie jak wszędzie ot co

Gość gość
Godzinę temu reanimowali taką jedną w moim mieście .. po imprezie . Lubią się też bawić- na całego.

Gość gość
08:36 Tak, ale jest jeszcze kwestia wychowania i środowiska w jakim się dorastało.

Gość gość
08:36 Tak, ale jest jeszcze kwestia wychowania i środowiska w jakim się dorastało.

Gość gość
Może stare ukrainki są tradycyjne ale te młode to głównie w sobotę okupuja kluby a nie gotują pierogi z mięsem ;)

Gość gość
Chodziłam z ukrainka do liceum , jakoś specjalnie pokorną i cicha to ona nie była , ba jak była studniówka to się nikogo nie pytała o zdanie co kto chce tylko sama się rządziła i rozstawiala po kątach , myślę że jednak to zależy od człowieka jako jest a nie narodowości , bo ja nie wierzę że na 40 miliony kraj mieszkają same anioły , uroda faktycznie się różnią ale charakterem to tak samo jak polki , jedną miłą drugą podła