Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzaleznienie od gier komputerowych

Polecane posty

Gość gość

Mam brata , 33 lata , po rozwodzie 4 lata . Matka z corka poza granicami kraju . Brat od 2 lat na utrzymaniu babci , nic nie robi tylko gra od 16 -4 pozniej spi , nic nie chce robic , mowi ze zycie sie go skonczylo , strasznie sie spasl do 155 , nie widzi nic zlego w tym co robi I twierdzi ze nie jest uzalezniony. Wykrecilem dzis korek jak bylem w odwiedzinach I chuj go strzelil , myslalem ze nas pozabija . Tlumaczylem mu ze musi isc do psychiatry a on ze nie ma problemu z grami . Do roboty nie chce isc , staral sie o rente ale mu nie dali . Dokladamy sie do niego z Tata , babcia go utrzymuje z renty bo nie ma serca go wyp... Co robic ?Ktos mial cos takiego w rodzinie ? Ja juz nie wiem czy mu na sile psychiatre zamowic ale czy pogada ? Jak odkrecilem korek prawie zawalu dostal ,schowalem korek ale pozniej wkrecilem bo balem sie ze cos sobie zrobi , jest slaby psychicznie..

Gość gość
Mam podobnego pod dachem. Przygarnełam kolege bo go ojczym wyjebał z domu i spał po klatkach. A teraz do roboty nie chce mu sie chodzić, tylko by grał

Gość gość
I co z takim zrobic ? Masz pomysl , ja wpierdolibym na babinski

Gość gość
Mam za miękkie serce :/

Gość gość
Powiedz mu by robił działalność nierejestrowa, zarobi pół minimum krajowa i będzie grał ja tak robię :)

Gość gość
Może też nagrywać granie na YouTube jest taki gruby milioner gracz zaraz dam ci linka.

Gość gość
Na czym ta dzialanosc nierejestrowana polega ? Jakbys tak opisal w skrocie ? ....I odp. Do kolegi co mowi o graniu na you tube , zanim by sie wypromowal to minie troche czasu I watpie ze sie nadaje , choc o grach moze opowiadac godzinnami