Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabina221126

brak piersi,samoakceptacja

Polecane posty

Witam jestem tu nowa od 5 minut ,zacznę może od tego że mam 16 lat a męczę się już z tym problemem od 4 lat... Mój problem polega na tym że nie akceptuje moich piersi , są zbyt małe Nie było by w tym problemu gdyby nie to że jestem niską osobą a posiadam dość szeroki tyłek i troszeczkę w udach dodam do tego , że palę już od 4 lat. Nie akceptuje moich piersi nie potrafię dobrać sobie stanika , wstydzę się chodzić w bluzkach na ramiączkach jak i również wychodzić na basen moje rówieśniczki mają piersi dochodzące do rozmiaru B,C a ja mam dalej staniki dziecięce. Strasznie się z tym źle czuje Dodam , że moja mama ma dość duże piersi jak również jej mama ( moja babcia ) Jestem nie raz wyśmiewana w szkole jak to w tym społeczeństwie bywa , że jestem deską Moja mama wie o moim problemie z papierosami i sądzi , że piersi mi nie rosną i już nie urosną bo pale Ja jednak obrałam taktykę jedzenia Wpychałam w siebie ile wlezie, wszystko smażone nie raz już nie mogłam ale jednak dalej jadłam.Ale jak sie okazuje nie poszło mi w cycki tylko standardowo w d**ę. Prosze pomóżcie mi jakoś chociaż dobrymi słowami , ponieważ mam dość moich małych piersi a to wygląda bardzo kosmicznie kiedy mam za duży stanik i wieli tyłek a małe piersi Proszę o pomoc I z góry dziękuje

Gość gość
12 lat i chciała byś mieć cyce? Poczekaj jeszcze ze 4 lata jak nic się nie zmieni zbieraj na plasyka