Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowbor roztkliwiala się nad cudowności późnego macierzyństwa

Polecane posty

Gość gość

.....a teraz pierdoli jaka to jest chora ... i co córeczka 19 lat narażona jest na stresik... jakby rodziła w 3p lat to mała miała by 29 lat i nieco inne podejście do tematu.....odmlodzilo Cię stara babo... bo córeczkę postarzylo ZADOWPLona

Gość gość
Jej sprawa. Ty za nia zycia nie przezyjesz.

Gość gość
mysle tak samo. jebana pizda. moja siostra użyła jej argumentów i urodziła w 40 urodziny syna. od 2 lat gryzie ziemię.nie wyszła z depresji, partner odszedł, a ona po 6 miesiącach zalamala sie.małym zajmuje się 63letnia babcia.

Gość gość
szkoda córki, skrócone dzieciństwo:-)

Gość gość
należało jej się. nianie sprzątaczki o tym zapomniała powiedzieć. jak kasy nie miała i musiałaby się sama zajmować synem to wysłała go do Niemiec..

Gość gość
jak sobie przypomnę pożegnalny list siostry i widzę tego farbowanego rudziwca to żygam

Gość gość
Dlatego lubię Korcz . Przyznała się do błędu ... tylko że TVN lansuje późne ciąże.

Gość gość
Ja codziennie zastanawiam się nad 2 dzieckiem. Mam 39 lat. Źle śpię, bo nurtują mnie te myśli. Boję się, że jestem za stara. A jednocześnie tak bardzo pragnę dzidziusia. Mąż też wielokrotnie przytaczał Dowborkę. Ale ja mu mówiłam po korekcji zdjęcie też tak bym dobrze wyglądała .

Gość gość
Akurat wie co mowi, bo miala i wczesne i pozne macierzyństwo, wiec ma porownanie. Nie sadze,zeby jej corka miala stres, ma fajna matke , nie wiek matki jest wazny, tylko to, jaka jest.

Gość gość
A co wy utrzymujecie, wychowujecie jej dziecko? Jej córka chyba ma się zupełnie dobrze a Dowborowa nie wygląda jakby schodziła z tego świata. Z resztą jej synowa Koroniewska też urodziła drugie dziecko w wieku 40 lat i na szczęśliwa wygląda.

Gość gość
Moja mam urodziła mnie późno, zawsze byłam z niej dumna, z jej osiagniec zawodowych, z tego, jaka jest, imponowała nie tylko mnie. Późne macierzyństwo krytykują te, które znają tylko kobiety nic sobą nie reprezentujace, a wyrózniajace się tylko wiekiem.

Gość gość
Nie słyszałam, że Dowbor chora, ale myślę, że nawet gdyby, to jej córka nie ma specjalnych problemów. "stresik", to by był jakby miała 29 lat, a matka młodsza, ale goła i chora.

Gość gość
A jak gówniary 15-16 lat rodzą dzieci, mają je w doopie, podrzucają komu mogą, czasem nawet biją, to dziecko nie ma ''stresiku''? To już lepszy stresik takiego dziecka Dowborki.A osierocić to może dziecko i 28 latka(moja koleżanka), a starsza matka może być z dzieckirm dłuuuugo.Nie ma reguły.Moja koleżanka niby po 20-tce, najlepszy wiek, ale z kasą cieńko, mąż lekkoduch, i w domu ciągle krzyki,wyzwiska, awantury, dzieci nerwowe.

Gość gość
Powiedzcie mi o co chodzi ? Gdzie ona mówi że jest chora ?

Gość gość
gość dziś Powiedzcie mi o co chodzi ? Gdzie ona mówi że jest chora ? x ma hemoroidy :/ wspominała o tym w nasz nowy dom

Gość gość
Leczy tarczycę, to cała jej choroba.

Gość gość
Młodszym teź przydarzają się choroby, wypadki. Nigdy nie wiadomo, co komu pisane. I co w związku z tym. Mamy bać się żyć?

Gość gość
Przesadziła któraś z tym topikiem. Wywlokła jakiś problem z dupy