Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawracające zapalenie uszu u shih tzu

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu mój shih tzu (oklapnięte uszka) męczy się z zapaleniem uszu. To trwa już co najmniej 2 lata z przerwami - raz jest dobrze, raz oba ucha, raz jedno albo drugie. Stosowaliśmy już wiele różnych specyfików (maści, krople), byliśmy u wielu weterynarzy, wydaliśmy duże pieniądze na wizyty oraz leczenie i nic nie pomaga. Biedny się męczy a nam się pomysły kończą. Czy znacie jakieś dobre metody leczenia? Bądź pomysły jak zapobiegać pogorczeniu kiedy jest poprawa?

Gość bouuu
tylko dobry weterynarz pomoże

Gość srou
Wychodzi na to, że autorka prze dwa lata nie natrafiła na dobrego weterynarza. :D

Gość gość
Ja też mam ten sam problem z moim Shih Tzu. Średnio jesteśmy co tydzień u weterynarza jak nie z uszami to z innymi problemami. Kilka stówek w miesiącu na samo leczenie psa wydajemy. Masakra...

Gość gość
to tak samo jak u nas - też shih tzu

Gość gość
mój shih tzu to się cały czas drapie jakby miał stado pcheł a nie ma. jest czysty i zadbany a się ciągle drapie i do tego te jego wiecznie chore uszy. też jeździmy po weterynarzach

Gość gość
Te psy to chorowite mutanty wszyscy znajomi ktorzy je maja maja tez same problemy tylko alergie choroby uszu lyse placki na skorze i ciagle leczenie

Gość gość
Straszne, powinni zaprzestać hodowania tej rasy psów

Gość gość
Nawet hodowcy twierdzą, że strach te psy hodować.

Gość gość
zdrowie shih tzu to jedna wielka tragedia. to jest ulubiona rasa najgorszych pseudohodowców i później wciskają takie kaleki ludziom za tysiaka

Gość gość
Ja mam pieska z wadliwej hodowli i co temu psu nie jest .... choroby od a do z... szkoda pieska ale jak już mam takiego chorowitka to muszę o niego dbać. Chodzimy do tego weta http://www.weterynarz.pila.pl/kontakt i jakoś leczymy tego psiaka.

Gość Marika

Tak to jest z tymi psami z hodowli eksperymentalnej.  Ja miałam pieska z takiej hodowli ale miałam z nim bardzo duże problemy zdrowotne i gdyby nie wet z tej przychodni http://wetjaneczek.pl/ to pieska już by z nami nie było.