Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie dla dziewczyny z medycyny

Polecane posty

Gość gość
dam ci wiedzę za darmo, bo widze ze życiowa melepeta z ciebie: Przed wizytą u psychologa dobrze jest poświęcić sobie trochę czasu, zastanowić się nad ważnymi dla siebie sprawami i spróbować znaleźć odpowiedź na następujące pytania: - jaka jest moja aktualna sytuacja życiowa? - co sprawia mi trudność, stanowi problem? - co chcę w tej sprawie osiągnąć, co jest moim celem? - czego oczekuję od psychologa, jakiego rodzaju pomocy?

Gość gość
ja też tak miałam :(

Gość gość
Ja też studiuję medycynę i serio nie rozumiem o co tyle szumu. Do tego mam dziecko, z mężem się rozstałam więc wychowuję je sama. Nie ma aż tyle nauki, ja nie jestem jakimś pracusiem, a wszystko zdaję. Denerwuję się, gdy ktoś mnie pyta o kierunek studiów i gdy powiem, że medycyna to jest wielkie wow... A Twój były chłopak wyżej sra niż dupę ma. Ja uważam, że to są normalne studia. Skoro ja byłam w stanie zdać świetnie maturę z dzieckiem przy piersi to nie jest to jakiś wielki wyczyn.

Gość gość
Oj tam autorko jeszcze mu sie znudzi tamta dziewczyna, spowszednieje. Za pare lat przypomni sobie o tobie ze sentymentem, ale już każdy z was będzie miał rodziny i dzieci i swoje rutyniarstwo również zawodowe. Każdy prędzej później sie wypala w życiu czy to uczuciowo czy to w pracy. Szukaj sobie innego faceta, który będzie cie przynajmniej za młodu traktował z należytą uwagą i szacunkiem, a o tym zapomnij. Dla mnie ten gość byłby skreślony już dawno temu, nie wart poświęcanych mu myśli nawet jakby miał być nie wiadomo kim.

Gość gość
zdarza sie www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Przykro mi to stwierdzić,'ale związki na odległość nie istnieją.'

Gość gość
Przykro mi to stwierdzić,'ale związki na odległość nie istnieją.'

Gość gość
"Jak się poklocilismy to chciał się zabić " trzeba było mu dac jeszcze sznur i kopnąć krzesełko spod niego , jak byłam młoda i głupia to też byłam z takim manipulatorem jak twój były , za każdym razem jak chciałam odejść szantazowla mnie samobójstwem a na koniec sam odszedł do innej , ciesz się że masz taką gnide z głowy , ale karma do cwaniaczka jeszcze wróci , nie da rady się " slizgac "do końca życia

Gość gość
Skoro szuka "obrotnej " to widocznie szuka sponsorki bo wie że sam wiele nie osiągnie , jak panna zobaczy z kim ma do czynienia to sama go kompie w doope i znajdzie " obrotnego " a skoro siedzi w bibliotece po 12 godzin to kawał barana z niego , taki typowy zakuwacz który brak inteligencji nadrabia siedzeniem w knigach, daleko nie zajedzie, wygryza go inteligentniejsi