Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kurier będzie chciał odebrać mała paczkę do wysłania

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje wysłać mała paczkę z polski do Francji. Firma która sprzedaje ta rzecz która chce przesłać powiedziała ze wyślę mi to za granice ale muszę sobie znaleźć kuriera który odbierze paczkę na miejscu w firmie. I teraz jestem w kropce. Nie mieszkam w Polsce już 20 lat i nie wiem jak to wyglada. Czy jakikolwiek kurier będzie chciał specjalnie jechać do firmy po jedna mała przesyłkę??? Jak to wyglada, proszę pomóżcie.

Gość gość
Zapytaj w firmie kurierskiej.

Gość gość
Ale mam szukać kuriera z tego miasta w którym znajduje się firma?

Gość gość
Tak chyba będzie najlepiej. Zresztą wiele firm ma oddziały w większych miastach więc w sumie obejmują cały kraj.

Gość gość
Dziękuje ci serdecznie za odpowiedz :)

Gość gość
Wejdź na stronę jakiegokolwiek brokera kurierskiego np. furgonetka pl zobacz ceny przesyłek zagranicznych. Zarejestruj się i zleć odbiór paczki ( kurier przyjedzie nawet po 1 paczkę ). Podaj adres nadawcy tj. firmy od której paczka ma zostać odebrana, podaj swój adres jako adresata i to wszystko.

Gość gość
Bartosz01 dziś Raczej bardzo badziewny. Dobre firmy nie potrzebują takiej żałosnej spamerskiej reklamy.

Gość gosc666
Kurierzy nie jeżdżą z małymi paczkami jeśli mają coś do przekazania to zapewne busa lub samolot a to kosztuje nie sugeruj się niskimi kosztami.

Gość gość
Zobacz na www.iexpress.com.pl właśnie z usług tego kuriera korzystam najczęściej i uważam że warto. Mają konkurencyjne ceny i są terminowi.

Gość gość
To jego praca, nie ma wyjścia. Zajrzyj na sendit.pl, wpisz rozmiary przesyłki, opłać ją, wydrukuj list przewozowy i czekaj na odbiór.