Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionna

wychudzony narzeczony . poczatki anoreksji?

Polecane posty

Gość zmartwionna

witajcie , Moj narzeczony jest przeraźliwie chudy .. zawsze był bardzo szczupły ale ostatnim czasem schudł kolejne 10 kg .. jego bmi wskazuje 16.. odczytywane jako skrajne wychudzenie organizmu zazwyczaj spowodowane przez chorobe badz anoreksje . Wygonilam go na badania ale z tych wyszło ze wszystko jest w porzadku brak anemii itp .. bardzo się martwię . staram sie zeby jadl torche wiecej i czesciej ale srednio to skutkuje ... on zywi sie papierosami i kawą .. tak na prawde niewiele do niego dociera .. on sam widzi ze nie jest dobrze ,ale twierdzi ze ma duzo sily i czuje sie dobrze .. jak moge mu pomoc ? czy ktoś zmagal sie z podobnym problemem ?

Gość gość
Mój mąż jest takim kościotrupem. Je bardzo, bardzo dużo, pali fajki i pije kawę. Czuje się jak młody bóg, ale wygląda okropnie. Ma już swój wiek, więc tym bardziej to razi. Przez jego nadmierną chudość zaczęli mi się podobać mężczyźni okrąglejsi, ba...nawet nieco otyli. Jeszcze trochę, a będzie wyglądał jak suszona śliwka.

Gość gość
Chudy mężczyzna nie jest apetyczny wizualnie, chyba że nadrabia charakterem.

Gość zmartwioona
tzn gdy go poznalam byl szczuply ,ale stosowal diete chodzil na silownie .. wszystko mial pod kontrola .. pozniej mielismy ciezki okres ... oboje zle wygladalismy , ja z czasem mialam efekt jojo i wszystko wrocilo do mnie ze zdwojona sila ... ale malo wazne .. on natomiast jest skrajnie wychudzony .. wszyscy znajomi mnie pytaja czy on cos je dlaczego jest taki chudy .. takie pytania sa nagminne .. nie wiem co mam zrobić , martwię sie o niego bo to juz na prawde nie wyglada dobrze ... klatka piersiowa zapadnieta , wszystkie zebra widoczne.. kosci biodrowe na wierzchu .. brzuch zapadniety ... ja na prawde bardzo sie martwie i nie wiem co robić .