Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spanie nago

Polecane posty

Gość gość
Założyłem pod cienkie spodnie majtek. ...super mi sterczał przy kobietach w lekkich sukienkach. ..

Gość gość
Założyłem pod cienkie spodnie majtek. ..i mi lekko sterczał przy kobietach w lekkich sukienkach. ..

Gość gość
Może jutro pojedziemy do lasku...bo dzisiaj już nici z kąpieli. ...pisał wielokropek..

Gość gość
Zrozum mnie ale znowu się zawiesza. ...

Gość gość
Widmo przeżył szok jak srał

Gość gość
Wielokropku. ....

Gość Jakaś

W czasie upałów zdarza mi się spać nago. Nawet fajne to.   Nie mam rodzeństwa. Mamy się nie wstydzę. A ojciec nie zagląda do mojego pokoju. I teraz na wczasach taka sytuacja. Przed snem chciałam napić się coli, no i wykipiała z butelki. Piżama mokra. Matka mowi bym spała w majtkach i koszulce. No najlogiczniejsze to ale nie miałam ochoty na dodadkowe prania a bielizny i koszulek miałam wyliczone na każdy dzień. Pokój trzy osobowy z matką i ojcem. Zdecydowałam  się na spanie nago. Przy łóżku naszykowałam swierzą bieliznę by rano założyć pod kołdrą. Rano obudził mnie telewizor który włączył tato.  Byłam całkiem odkryta. Jeszcze tak bardzo mi nigdy nie było wstyd. Nie wiadomo ile tak przy nim leżałam. Matka była wtedy w sklepie. 

Gość Marsjanin

Tata pewnie walił konia pod ciebie

Gość Jakaś

Napewno nie 

Gość gość
37 minut temu, Gość Jakaś napisał:

W czasie upałów zdarza mi się spać nago. Nawet fajne to.   Nie mam rodzeństwa. Mamy się nie wstydzę. A ojciec nie zagląda do mojego pokoju. I teraz na wczasach taka sytuacja. Przed snem chciałam napić się coli, no i wykipiała z butelki. Piżama mokra. Matka mowi bym spała w majtkach i koszulce. No najlogiczniejsze to ale nie miałam ochoty na dodadkowe prania a bielizny i koszulek miałam wyliczone na każdy dzień. Pokój trzy osobowy z matką i ojcem. Zdecydowałam  się na spanie nago. Przy łóżku naszykowałam swierzą bieliznę by rano założyć pod kołdrą. Rano obudził mnie telewizor który włączył tato.  Byłam całkiem odkryta. Jeszcze tak bardzo mi nigdy nie było wstyd. Nie wiadomo ile tak przy nim leżałam. Matka była wtedy w sklepie. 

Oślico pisz - świeżą!!! Jakim sposobem wyście tą "gimbusiarnię" pokończyły?

Gość Jakaś

Fakt. Sorry jezeli ma to aż takie znaczenie

Gość gość
14 minut temu, Gość Jakaś napisał:

Fakt. Sorry jezeli ma to aż takie znaczenie

Dla mnie ma, nie cierpię młodych ludzi którzy nie dbają o piękno j. polskiego.

Gość Marsjanin
1 godzinę temu, Gość Jakaś napisał:

Napewno nie 

Jak spermą nie pochlapał cię to nie znaczy ze nie. Poza tym ty spałaś to nie wiesz

Gość Jakaś
16 minut temu, Gość Marsjanin napisał:

Jak spermą nie pochlapał cię to nie znaczy ze nie. Poza tym ty spałaś to nie wiesz

Ale jak się zbudziłam to patrzył na telewizor. Wiec raczej nic z tych rzeczy. W każdy bądź razie widok mnie nago był nowością dla niego. Ze cztery lata takiej mnie nie widział. Bez stanika parę razy się zdarzyło ale nie bez majtek. Bylam zawstydzona jak zobaczył mnie bez górnej części a co dopiero calkiem. 

Gość gość

czasy porobiły się dziwne, a prawda jest taka, że rodzice to osoby do których można i należy mieć nieograniczone zaufanie. Młodość i nagość to bardzo naturalne i spontaniczne połączenie. Nic w tym zdrożnego i dwuznacznego. Nie się co wstydzić takich naturalnych sytuacji.

Gość Jakaś
10 minut temu, Gość gość napisał:

czasy porobiły się dziwne, a prawda jest taka, że rodzice to osoby do których można i należy mieć nieograniczone zaufanie. Młodość i nagość to bardzo naturalne i spontaniczne połączenie. Nic w tym zdrożnego i dwuznacznego. Nie się co wstydzić takich naturalnych sytuacji.

No właśnie. Nic dwuznacznego nie było i calkiem naturalne.  Mimo to wstyd.  Zebym jeszcze była jakoś skulona,  ale nie