Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośka_m

Czy to już zdrada czy jeszcze nie?

Polecane posty

Gość gość
Brak zaufania to już niezdrowa relacja i nie partnerstwo. Stracisz na tym ty sama, nie on.

Gość gość
Kiedy ślub? Widzisz dajesz.mu ciche przyzwolenie na zdradę. Powinnaś to zostawić i zobaczyć czy będzie się starał abyś mu wyłączyła. Teraz po prostu będzie bardziej ostrożny w tym co robi.

Gość gość
gość dziś racja to jest właśnie przyzwolenie na kolejny raz. Teraz będzie bardzo ostrozny, a naiwność autorki wykorzystana.

Od początku naszego związku wiedział jakie mam podejście do zdrady i wszystkiego co z nią związane. Zawsze mu powtarzałam, że nie przeżyłabym tego gdyby mi to zrobił, tylko, że tutaj on uważa, że to nie jest zdrada. na początku się wypierał, że nic nie robił, później się przyznał, że był to czat erotyczny, że pisał z kilkoma dziewczynami ale nie na erotyczne tematy (co według mnie jest kompletną nieprawdą) . Ślub za dwa miesiące. Tak chyba będzie najlepiej, poczekać i zobaczyć jak będzie się zachowywał

Gość gość
Ty jego kochasz, a on? chyba nie do końca

Twierdzi, że kocha najmocniej na świecie i że jestem dla niego całym światem. Tylko jeśli tak jest to po co mu inne kobiety do tych spraw. Ja osobiście jakby nie było źle między nami nawet bym nie pomyślała, żeby poszukać odprężenia u innego mężczyzny

Gość gość
Ale to nie ma znaczenia czy on to uważa za zdradę czy nie. Wiadomo że będzie się wybielał. Grunt, że Cię zdradził. Jak nie masz do siebie szacunku to z nim zostań i niech zdradza Cie dalej.

Gość gość
Zapytam czysto hipotetycznie, co zrobisz, kiedy złapiesz go na podobnej zabawie po ślubie? Osoba, która kocha, szuka bliskości z kochaną osobą, a nie zaspokaja potrzebę sexu z inną. Zauważ, robił to w ukryciu, w łazience, a to oznacza, ze był świadom czegoś złego. Gdybyś go nie nakryła, żyłabyś w nieświadomości niczym głupia gąska. Nie daj się teraz zrobić głupią gąską wierząc w jego bzdurne tłumaczenie.

Gość Gośka_m
Niby przeprasza cały czas, mówi że już nigdy tego błędu nie popełni, że nigdy sobie nie wybaczy. Ale jaką mam pewność że nie zrobi tego po raz kolejny i że wcześniej takie sytuacje nie miały miejsca?

Gość gość
czat erotyczny = erotyka

Nie wiem co bym zrobiła, mam straszny teraz już mętlik w głowie a nie była to zdrada fizyczna. Zapytałam czy powiedziałby mi o tym sam , twierdził że później tak

Gość gość
Nie będziesz miała pewności nigdy. Możesz wybaczyć ale nie zapomnisz. Jak odkryjesz ze zabawia się na czacie po ślubie przeżyjesz jeszcze większy szok bo przecież przyrzekal ze już nie będzie. W każdym bądź razie sprawdzaj jego telefon czy w historii nie ma tego typu stron. Chociaż podejrzewam że najmniejszy ślad będzie usuwał. Rozumiem rozdarcie. Zaraz ślub a tu taka akcja.

Gość gość
Biedna jesteś ze swoim tokiem myslenia. Biedna, albo zaślepiona miłością. A on jest przebiegły. Już ja to widzę, jak mówi Tobie...kochanie, zabawiałem się z inną na czacie:D

Gość gość
Taaa na pewno by Tobie powiedział że zamawiał się myśląc o innej. Mówi Ci to co chcesz usłyszeć.

Gość gość
Nie łykaj jak pelika, bo uzna cię za najbardziej naiwną dziewczynę, jaka poznał i wykorzysta to w przyszłości.

Gość gość
*pelikan *pelikan

Gość gość
Daj mu jasno do zrozumienia że mu nie wierzysz i jeśli jeszcze raz to zrobi to koniec z wami. Teraz i tak nie zerwjesz bo przecież zaraz ślub, co rodzina powie i przecież fizycznej zdrady nie było. Ok kochasz to jesteś w stanie mi wybaczyć Ale niech nie myśli że może sobie pozwalać na takie zachowanie.

Gość gość
Hehe wiadomo było Ze ona i tak nie bierze pod uwagę rozstania ,,bo go kooocha" tyle ze on jej nie bardzo chyba...także co byśmy nie napisali to i tak weźmie z nim ślub a potem w małżeństwie będzie zdradzana. Naiwna jest, jak prawie każda autorka na kafe. Nic do niej nie dotrze.

Z pewnością o tym nie zapomnę i nie mam zamiaru tak łatwo wybaczyć. Jeśli to zrobię to powtórzy się to szybciej niż myślę, taka naiwna to nie jestem . Nie ukrywam przed nim, że nie wierzę w to co mówi, zresztą tak jak już pisałam każdy wie jak wyglądają rozmowy na czacie erotycznym, sama nazwa zobowiązuje . Poza tym tak jak gość dziś napisał, raczej by sobie nie robił dobrze do rozmów o pogodzie

Poza tym nigdzie nie wspomniałam że rozważam rozstanie. Chciałam się dowiedzieć czy takie zachowanie można podciągnąć pod zdradę czy zaczęłam sobie coś wkręcać

Gość gość
To przynajmniej przesun datę ślubu o ładnych parę miesięcy, żeby go poobserwowac skoro juz cos wywinął, ja bym takiemu nie ufała... Ale mysle ze tylko to wskuralas ze on sie lepiej będzie z tym kryl, kasowal wiadomości, historie na kompie. Ciągnie go do innych kobiet i to się nie zmieni.

Gość gość
Posłuchaj głosu serca. Wiesz już ze wg wszystkich tutaj to była zdrada. Teraz pytanie czy chcesz walczyć. Wiele osób namawia do zerwania. Bo tak jest najprościej. Trudniej się podnieść i walczyć o związek. Rozumiem że większość wylewa swoje żale bo miała bolesne rozczarowania facetem. Ale każdy przypadek jest inny. Nie wiesz co będzie dalej. Sama nie wiem po 8 latach małżeństwa gdzie coraz więcej spraw zaczyna mnie irytować. Pewnie gdybym założyła temat i opisała swoje emocje dzisiaj większość by stwierdziła że mąż mnie zdrada i ma w poważaniu. Także kieruj się sercem i własnym rozumem. Ale jak to się powtórzy to już nie ma zmiłuj. Błądzić każdy może ale jak już się takie zachowania powtarzają to z czasem lepiej nie będzie szczególnie jak po drodze pojawia się jakieś kryzysy. Zagrożona ciaza, pologpołóg czy choroba.

Wiem, że chcę walczyć o związek, w końcu decydując się na ślub z nim wiedziałam, że to ten mężczyzna z którym chcę spędzić resztę życia. Na pewno będę go obserwować uważniej, i z pewnością szybko nie odzyska mojego zaufania. Nie mniej jednak dziękuję wszystkim którzy zechcieli wypowiedzieć się w tym temacie :)

Gość gość
trzeba zapytac facetow ...Moze kazdy tak robi ? A sie wszyscy kryja ? tego nie wiemy . W kazdym razie jakby moj facet cos takiego robil a ja bym o tym wiedziala to zaczelabym sie gleboko zastanawiac nad naszym zyciem erotycznym... Spojrz prawdzie w oczy -on szuka seksu poza zwiazkiem :(

Gość gwoli wyjasnienia
Ty w sypialni za sciana a on w lazience zabawia sie w seks z jakas niunia z erotycznego. Ja prd... Taki facet to zaden partner ani maz. Nie sluchaj co on ci gada tylko patrz jak sie zachowuje, a zachowuje sie jednoznacznie. Ale kochaj dalej, najwyzej sobie czasem poplaczesz po slubie i wtedy bedziesz tu pisac: jaka bylam glupia i naiwna. Mieliscie racje. Powodzenia!

Gość gość
Dokładnie, on szuka seksu poza związkiem, kto wie, może juz ja kiedyś zdradził fizycznie. Autorka widać i tak nie ma zamiaru nawet ślubu przesuwać, niby go poobserwuje ale jeśli juz będzie po ślubie to trudniej będzie sie z tego wyplatac. Niech się nie dziwi ze będzie zdradzana mężatką... Naiwna jest

Gość gość
niekoniecznie zdradzana , moze on tylko lubo online takie zabawy ,ale.... co komu przeszkadza . Ja bym nie chciala wiedziec o czyms takim ! Nawet ze przez kamerki, Dla mnie jak pisalam oznacza to , ze nie jest zadowolony z pozycia seksualnego ze mna. Powiedz mu co wiesz , co widzialas i zapytaj jakie sa jego oczekiwania. Moze potrzebuje jakis zabaw , czegos wiecej niz dajesz Ty .

Gość gość
a jak bedziesz stac przy ołtarzu to na bank bedziesz myslec o tym ze on to robił czy mimo wszystko powiesz "tak" ?chyba skłamiesz co?? jeśli uważasz ze to była zdrada to byla to zdrada bo tak ci mówi twoje serce, koles dał dupy szukał czegoś innego ale to nie znaczy ze cie nie kocha, ślubu nie da sie przesunąć jak zostały 2 miechy ale obserwuj go i tyle. W sumie sama sie zastanów co dalej