Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy potrafisz zrobić dobry masaż łechtaczki .

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą mam 33 lata kilka dni temu wróciłam z Sztokholmu odwiedziłam siostrę mieszka 30 lat . Namówiła mnie by pójść na masaż erotyczny . śliczne czyste pokoiki z nastrojową muzyką przyciemnione światło no i facet ubrany na biało .Posmarował mi całe ciało pachnącą i ciepłą oliwką i zaczął masować stopy uda piersi plecy brzuch i na końcu zabrał się za moją cipkę .Nie umiem wam określić jak to robił lecz wyłam z rozkoszy tak stymulował ciało w okuł warg sromowych , same wargi lekko czułam palec w środku zabrał się na koniec stymulowanie łechtaczki .Gdy wchodzi w was penis jest fajnie i gdy robi śmieszne ruchy też jest fajnie , lecz to co ten facet mi robił przekracza jakiekolwiek doznania jakie miałam dotychczas . Miałam kilka orgazmów co orgazm to intensywniejszy , nie wiem czy mdlałam z rozkoszy lecz miałam wrażenie że się rozpływam , nie będę miała siły wstać . Gdy skończył podziękował mi za tak wspaniały widok dla faceta , i skomplementował moją urodę i ciało . siostra wydała przeliczając seki czyli ich korony na złotówki 250 zł. Nie wiem czy jeszcze będzie mi dane zażyć takiej rozkoszy . Byłam lekka jak skowronek nic mnie nie bolało wręcz odwrotnie czułam się bardzo odprężona . Może ktoś miał z z was dziewczyn taki masaż łechtaczki , może się podzieli wiadomościami.

Gość gość
Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynią cuda. Każdy musi poznać smak gumy na milicji.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie by robił to czymś innym niż językiem lub wibratorem. Facet jak się przyssie do cipeczki to ani go oderwać. Ale że aż 250zł ,a przyjemność dla niego,to za darmo ,czy jak?

Gość gość
Najlepszy masaż to ja wykonuje szczoteczką elektryczną z bardzo miękkim włosiem

Gość gość
Zakładam ze to co piszecie to piszą faceci nie mający zielonego pojęcia o strefach erogennych kobiety ,im wystarczy zrobić loda i są w niebie . Gdy dorwą się do łechtaczki ustami myślą ze kobiety są w niebie. Teraz w tym wieku dopiero zaznałam przyjemności z moich organów erogennych ,nie tylko sam akt seksualny jest przyjemny ,umiejętne masowanie i stymulowanie ciała jest nie ocenione .Co do tego pana masażysty zapewnewidok i reakcja moja lub kobiet ,nie robi wrażenia ,gdyż był na każda reakcje organizmu przygotowany ,ten pan czyni to dla kasy to jego zawód i nie sadze by się podniecał każda masowana kobieta ,to wręcz nie wykonalne. Każdej z was życzę takich doznań .