Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cipka zadbanej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest? Wygolona czy nie zawsze ? :P

Gość gość
Nie zawsze Cipka ma być czysta

Gość gość
ale musi byc wygolona

Gość gość
nie tylko owłosiona a co to dziecko zeby była ogolona

Gość wiecznyprawik

Mnie zastanawiało jak byłem w liceum (16-18 lat) czy moje koleżanki, zwłaszcza te ładne, które miały chłopaków, golą się tam? Teraz taką rozkmnię mam na studiach, ale tyczy się ona tych dziewczyn, które nie mają chłopaków. Chce im się golić?

38 minut temu, Gość wiecznyprawik napisał:

Mnie zastanawiało jak byłem w liceum (16-18 lat) czy moje koleżanki, zwłaszcza te ładne, które miały chłopaków, golą się tam? Teraz taką rozkmnię mam na studiach, ale tyczy się ona tych dziewczyn, które nie mają chłopaków. Chce im się golić?

Haha, osobiście wątpię, chyba, że oszukują same siebie. Szczerze, to ja też nie zawsze się golę na klacie i pod pachami, bo kto to będzie oglądał? Latem oczywiście częściej.

Wyobraź sobie taką sytuację - cały uniwerek chodzi bez ubrań. Ależ ciekawe byłoby porównywanie stanu owłosienia :-D Nerd, dziewica, dzivka...

Gość Wiecznyprawik
19 minut temu, marcin_wawa napisał:

Haha, osobiście wątpię, chyba, że oszukują same siebie. Szczerze, to ja też nie zawsze się golę na klacie i pod pachami, bo kto to będzie oglądał? Latem oczywiście częściej.

Wyobraź sobie taką sytuację - cały uniwerek chodzi bez ubrań. Ależ ciekawe byłoby porównywanie stanu owłosienia 😄 Nerd, dziewica, dzivka...

Nooo, wiadomo, że włosy lonowe, to nic innego jak kalendarz, który odlicza dni, od ostatniego seksu 😄 Z drugiej to trochę obrzydliwe, jak pomyślę, że one nie gołą... a te w liceum goliły, jestem pewien

6 minut temu, Gość Wiecznyprawik napisał:

Nooo, wiadomo, że włosy lonowe, to nic innego jak kalendarz, który odlicza dni, od ostatniego seksu 😄 Z drugiej to trochę obrzydliwe, jak pomyślę, że one nie gołą... a te w liceum goliły, jestem pewien

Ja bym zrozumiał, po co one mają golić? :P Włoszki jakiś czas temu nie goliły się pod pachami, nie wiem, jak jest teraz.

Gość ...
10 godzin temu, marcin_wawa napisał:

Ja bym zrozumiał, po co one mają golić? 😛 Włoszki jakiś czas temu nie goliły się pod pachami, nie wiem, jak jest teraz.

po co golić? kobieta to kobieta, niech dba o krocze, a nie, że śmierdzi dorszem