Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest że na kafeterii wszystkie baby mają mężów...

Polecane posty

Gość gość

prezesów megakorporacji lub zamożnych przedsiębiorców i każdy z nich wyciąga trzykrotność średniej krajowej... jak to jest wytłumaczcie mi? :D Nawet na goldenline tak dobrze forumowiczki nie mają :D

Gość gość
Wyborcze te spostrzeżenia. Ja raczej po 80 % wypowiedzi zastanawiam się po co w ogóle kobiecie taki mąż, bo widać, że miałaby lepiej sama pod każdym względem

Gość gość
Od kiedy to prezes korporacji albo zamożny przedsiębiorca zarabia trzykrotność średniej krajowej :D Po tym co napisałeś właśnie widać jaka tu bieda i jak w sumie niewiele trzeba mieć, żeby w opinii kafe wieść luksusowe życie :)

Gość gość
nudny temat, wymyśl coś lepszego. A tak z innej beczki, będzie ktoś na koncercie Pearl Jam albo na Iron Maiden? Niby wytworne towarzystwo, a nie bywa na koncertach takich gwiazd ☺

Gość gość
W internecie nikt nie wie ze jestem stara panna z najnizsza krajowa. Nikt

Gość gość
gość dziś Tylko na co samą siebie oszukiwać...

Gość gość
Ja mam dwukrotność średniej krajowej a nie jestem prezesem, tylko zwykłym specjalistą i uważam, że wiodę przeciętne życie

Gość gość
Nie zauważyłam, żeby wszystkie tu pisały o mężach prezesach. Są nawet kotarianki albo synowe na pięterku u teściów (bo np. mąż dostał od swoich rodziców gospodarstwo).

Gość gość
W znanej klinice dla zwierząt na Śląsku było kiedyś zdjęcie dużego psa z łapami na klawiaturze laptopa, podpisane " W internetach żoden nie wie, żech je psem. Żoden". Może ten pies pisze z gościa na kafe, kto wie? ☺