Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesoałam się z...

Polecane posty

Gość gość

Księdzem i nie mogę sobie z tym poradzić. Tylko proszę bez krytyki i tak się już podle czuję.

Gość gość
idz do niego sie wyspowiadac 🖐️

Gość gość
To byłaby hipokryzja z jego strony gdyby mnie wyspowiadał.

Gość gość
...ale to chyba on ma problem a nie Ty... Poza tym chyba nie sądzisz, że zdrowy mężczyzna w sile wieku (ksiądz np.) rzeczywiście jest w stanie żyć w celibacie, oni są częstymi gośćmi agencji towarzyskich oczywiście z dala od swoich parafii, mają też parafialne cichodajki jak Ty albo w wielu przypadkach molestują ministrantów. Zdrowy człowiek potrzebuje seksu, to jedna z podstawowych potrzeb.

Gość gość
Nie do końca się z Tobą zgodzę że to on ma problem bo niby jaki? To mnie sumienie gryzie a nie jego. Tym bardziej że nie byłam jego pierwszą kobietą.

Gość gość
Provo jak nic.tak jak zakonnica ktora widzialam na heavy metal festiwalu, od razu wiedzialam o co chodzi, ale meza podpuszczalam ze sluchac ciezkiej muzy siostrze wolno o ile sie nie zaniedbuje swoich obowiazkow, no i myslal ze autentyczna, a ona pewnie sie szykowala przede wszystkim na glowny satanistyczny koncert pozna noca (my poszlismy wtedy do domu, zeby nikt nie myslal ze tego slucham).ale wygladalaby jak prawdziwa gdyby nie drink w rece i makijaz

Gość gość
Potrafisz podnieść na duchu nie ma co!

Gość gość
Nadal nie mogę zrozumieć w czym problem... Była chuć, było bzykanie. Z czego tu robić kłopot, z tego że chłop sukienkę nosi? Trzeba było myśleć wcześniej. Katole są popieprzeni...

Gość gość
W czym problem? Może w tym że nie umiem z nikim o tym porozmawiać w prost a tu mogę się poniekąd wywnętrznić.

Gość gość
W czym problem, święte ciało na Tobie leżało, a to już bliżej nieba

Gość gość
A może to początek czegoś więcej. Nauczycielka mojego syna żyje z księdzem ponad 20 lat. Mają dorosłą córkę. Ksiądz wybudował im dom itd.

Gość gość
22:07 mistrz ! :-D

Gość gość
Dziewczyno, jestem tym z 17:10, nadal nie pojmuję w czym masz problem. Bzyknełaś się i masz wyrzuty sumienia? Z jakiego powodu? Bo kochanek był pieprzonym klechą?... Sama napisałaś, że dla niego to jak splunąć więc o co Ci chodzi? On nie szanuje swoich ślubów a Ty się nimi przejmujesz?! Katolicy to najmłodsza sekta, poczytaj o tym, zdobądź wiedzę, nie ulegaj stereotypom, dojdziesz sama do wniosku, że to tylko kolejna sekta. Wiary nie szukaj w kruchcie. Myśl!!!