Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prześladuje mnie była kochanka

Polecane posty

Gość gość
jestem typem ale tak sie jednak nie robi potem karma wróci jak poznasz ta swoja a ona ci taki numer odwali zobaczysz bez serca nic nie bedzie pisać poczujesz sie jak smiec wyrzucony, mialem tak i zmieniłem podejście lepiej isc pogadać i powiedziec raz i stanowczo niz odejsc bez słowa miej jaj i idz to jej powiedz w twarz wtedy sie odwali

Gość gość
Nie pojdzie i nie pogada,bo to zmyślona historia pisane przez kobietę czyli 0/10.

Gość gość
"lepiej isc pogadać i powiedziec raz i stanowczo niz odejsc bez słowa miej jaj i idz to jej powiedz w twarz wtedy sie odwali" x jesteście niepoważni jeżeli myślicie, że przez rok nie podjąłem się osobistej rozmowy z nią by dała mi spokój. Nic to nie pomogło. Uważa, że chodząc z nią do łóżka jestem za nią odpowiedzialny i za jej stan psychiczny. Zapomniała o swojej odpowiedzialności. Nie obiecywałem jej miłości, tak bywa w życiu. Jedyne co mogę sobie zarzucić, że zakończyłem to wtedy w taki sposób ale nie zamierzam cały czas za to płacić bo ona nie umie sobie z tym poradzić.

Gość gość
po prostu ją zablokuj, na fb, na telefonie...wszędzie gdzie się da. odpuści.

Gość gość
jak ja ją blokuje to pisze do moich znajomych i prosi ich bym ją odblokował, że mnie kocha...no tragedia.

Gość gość
ten problem też da się łatwo obejść. 1) ukryj listę znajomych na fb, 2) tych, których zna bez tej listy niech ją po prostu poblokują. proste ? Proste. 3) Na drugi raz nie chodź do łóżka z kimś kogo nie chcesz potraktować serio.

Gość gość
Pisze do znajomych buahhahgahga to skandaliczne zachowanie natychmiast powinno zostac zakonczone wiezeniem!!!!!!!!!!!

Gość gość
gość wczoraj nie obiecywałem jej miłości, ślubu itd...fakt, zerwałem z nią nagle kontakt, bez słowa...bo myślałem, że tak będzie lepiej tym bardziej, że nie byliśmy żadną parą. Swoja droga zachowales sie jak niedojrzaly dupek :D Moze robi to specjalnie zeby Cie zgnebic ? Albo pisze jakies glupoty z kolezankami ,...jednym slowem...jaja sobie robi (?)

Gość gość
to faktycznie jakaś wariatka. coś się kończy to to trzeba wziąć na klatę a nie zachowywać się jak dziecko z gimnazjum.

Gość gość
do gość 10:41 zgodziłabym się gdyby nie to, że autor w dość nieelegancki sposób zakończył tę znajomość. dowiedziała się o tym widząc Ciebie na zdjęciach z inną ? No serio autorze ? Czyli co, już wcześniej może leciałeś na 2 fronty i sprawdzałeś, z którą Ci ostatecznie będzie lepiej ? Z drugiej strony na miejscu dziewczyny nie chciałabym mieć z takim d##pkim nic wspólnego i to uwłaczające, że za nim lata zamiast zlać go za to jak ją potraktował i zerwac konkakt na zawsze.