Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet gra

Polecane posty

Gość gość
nie zgodzę się, mój chłopak też długo grał zanim zostaliśmy parą, a potem było już normalnie

Gość gość
"nie zgodzę się, mój chłopak też długo grał zanim zostaliśmy parą, a potem było już normalnie" x bo pewne leciał na kilka frontów w tamtym czasie. Ostatecznie podjął decyzję, że jesteś najlepszą opcją z możliwych jakie ma. Tak, o z braku laku. Jak facetowi zalezy na kobiecie i jest wolny to nie prowadzi żadnych gierek, zaprasza na kawę, do kina, kupuje kwiaty, często się odzywa. Po prostu zabiega o kobietę i kobieta to czuje.

Gość gość
czasem człowiek nie docenia tego co ma jesli tego nie straci, ochłodził naszą relację, żebym ja chciała

Gość gość
"czasem człowiek nie docenia tego co ma jesli tego nie straci, ochłodził naszą relację, żebym ja chciała" x słabo znasz psychikę męską. Facetowi po prostu nie zależy aż tak jak Ci się wydaje. Po prostu traktował Cię jako obiekt niezobowiązującego flirtu na chwilę. Ty dorobiłaś historię.

Gość gość
byłam z nim kilka lat :)

Gość gość
to zagraj z nim w otwarte karty. zapytaj czy chce Ciebie traktować poważnie czy nie bo nie masz czasu na gierki i chcesz wiedzieć na czym stoisz. To takie trudne ? Ja tam lubię klarowne sytuacje.

Gość gość
ja powiem z drugoej strony.. Ja jak bylam sama tez umawialam sie przez portale randkowe i nie tylko. Oczywistym jest ze przeciez nikomu nieslubowalam ..wiec spotykalam sie z paroma. Czasem mialam wiecej czasu a czasem mniej. Bywalo ze odzywalam sie po kilku dniach. Z jednym z nim jestem do dzis.

Gość gość
"wiec spotykalam sie z paroma. Czasem mialam wiecej czasu a czasem mniej. Bywalo ze odzywalam sie po kilku dniach. Z jednym z nim jestem do dzis." xxx to świadczy, że na żadnym Ci tak autentycznie nie zależało - przynajmniej w tamtym czasie. Podobnie jest w przypadku autorki. Jest w tym momencie jedną "z kilku opcji". Inaczej zachowują się ludzie zauroczeni, którym zalezy na jednej osobie - swoją koncentrację, uwagę i i siłę skupiają na tej jednej/jednym.

Gość gość
10:51 11:00 Bingo Też tak robię

Gość gość
Mężczyzna, ktory jest autentycznie zainteresowany kobietą zrobi wszystko aby jak najszybciej się spotkać z nią/ z nią być. Nudzi mu się wiec rozmawia, kokietuje, podrywa ale szkoda mu wyrywać sobie kilku godzin z życia na spotkanie czy coś więcej... Słowa są tanie, nic nie kosztują stad te komplementy i flirtowanie. Jeśli nadal masz wątpliwości czy mu zalezy na Tobie odpowiedz sobie na pytanie ile razy dostałaś od niego kwiaty czy choćby zaproszenie na kawę/do kina.

Gość gość
Kobieta, która jest autentycznie zainteresowana mężczyzną zrobi wszystko aby jak najszybciej się spotkać z nim/ z nim być.

Gość gość
No właśnie, najezdzacie na niego a ona co? Sama nie wie czego chce

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on o Tobie myśli, co czuje, czy jest szansa na związek, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Sprawdza Ciebie i twoje reakcje

Gość gość
Powiedział ze nie chce niczego:(