Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy w swoich mieszkaniach też słyszycie każde pierdnięcie sąsiada?

Polecane posty

Gość gość

Rozmowę, TV, psa, dzieciaka, spadające przedmioty, kroki? :O

Gość gość
Bo ja od sąsiada z góry prawie non stop TV, tak samo z dołu, z boku mam sąsiadkę z 2 psami a z kolejnego mam sąsiadów z wrzeszczącym dzieckiem i ogólnie rzecz biorąc jest masakra w mieszkaniu, idzie zwariować 😭

Gość Twoi sąsiedzi
Tak, słyszymy ciebie

Gość gość
Dobre sobie moi sąsiedzi słyszą a oni nie mają z kim.Ale to ich co usłyszą.

Gość gość
Nie mam sąsiadów na górze, ale tak, dużo odgłosów słychać. Seks , głośne chrapanie, płaczące dzieci, kłócących się sąsiadów, trzaskanie, itp.

Gość gość
U mnie też! !!! Własnie godzinę temu dziecko mi obudzili!!!

Gość gość
Na policje zadzwon :D

Gość gość
Mnie to nie przeszkadza. Żyjesz człowieku, inni też :P Po śmierci będziesz miał ciszę :P

Gość gość
U mnie nie słychać, nie mam sąsiadów na górze ani z boku, pod nami jest małżeństwo bezdzietne, ale nie słychać ich. Jak się wprowadzili i zrobili imprezę to słychać było muzykę i rozmowy na balkonie, ale to jednorazowa sytuacja i też niespecjalnie uciążliwa. Wszystko zależy od wygluszenia ścian.

Gość gość
Na policje nie zadzwonie ale moje dziecko budzi się w nocy 5 razy to będę im wtedy hałasowac :D zemsta!

Gość gość
Wszystko zależy od izolacji pionow a nie ścian pani inżynier :D najwięcej hałasu tamtędy przechodzi i się niesie.

Gość gość
niestety słychac,sasiad uwielbia lac wode do wanny w nocy,drugi ciagle wylazi na papierosa na zewnatrz,a sasiadka na gorze chyba rzuca swojemu kotu jakies kulki szklane po podlodze.

Gość gość
na szczęście mam dom z własnym podwórkiem i nie muszę martwić się odgłosami sąsiadów, mam też komfort, że oni nie słyszą moich.

Gość gość
niektórym przeszkadzają wszelkie odgłosy życia. Tylko na cmentarzu jest cicho, a i to nie zawsze. Mieszkam swoim domu, mam z 3 stron sąsiadów za płotem, a za bramą wjazdową uliczkę. Niechcący też słyszę, co się dzieje u sąsiadów, szczególnie latem, kiedy wszyscy spędzają dużo czasu w przydomowych ogródkach. Mamy roszczeniową sąsiadkę, pyskuje, żeby nie kosić trawy, bo dziecko śpi. Na blokach też taka była, pluła się, że w nocy spuszczamy wodę, bo dziecko się budzi. Nie myć się, nie żyć, bo dziecko. Niektórym odbija zupełnie na punkcie dzieci

Gość gość
Ja jestem upierdliwa, ale nie wyobrażam sobie, że miałyby mi przeszkadzać odgłosy wody lanej do wanny.. Takiej osobie na wsi też będzie wszystko przeszkadzać, ptaszki, psy, odgłosy imprez, kosiarki, przejeżdżające samochody. Niektórych wiejskich hałasów w mieście nie uswiadczysz, np maszyny rolnicze jeżdżące po nocach czy 50 psów wyjacych naraz..

Gość gość
Odgłosy na zewnątrz czy woda mi nie przeszkadzają ale kiedy budzi mnie wycie psa o 4 nad ranem albo TV grające prawie całą dobę tak że słyszę słowa to to jest okropne! Męczy i denerwuje!

Gość gość
Ale sensacja. U mnie w dzien szlam do windy to zza drzwi było słychać jak sąsiedzi rżną sie! Tak rżną, No tak stekami i kwiczeli, ze szok. Ale ja tam uważam, ze każdy ma prawo do zycia we własnym rytmie i tyle. Usłyszałam, uśmiechnęłam sie pod nosem i tyle. Takie uroki zycia w bloku. Chcesz mieć ciszę to wybuduj don w lesie!

Gość gość
Co innego gdy odgłosy są w dzień. Ale w nocy każdy ma prawo do ciszy i odpoczynku.

Gość gość
Tak, zgadzam sie w nocy powinna być cisza.

Gość gość
Pewnie że słychać, typowe dla mieszkań w blokach- jak ci przeszkadza bardzo to wycisz sufity itd. Do wszystkiego można się przyzwyczaić bo to życie, życie ale cisza w nocy powinna być i denerwuje wtedy wszystko; a sąsiedzi i ich głośny sex to przegięcie- ty masz nie spać bo oni chcą się bzykać! a co za darmo tam mieszkasz żeby to znosić?

Gość gość
No właśnie! W nocy ma być spokój, każdy kulturalny człowiek o tym wie.

Gość gość
Znowu sąsiedzi głośno TV oglądają. Nie mogę zasnąć :o

Gość gość
najgorsze są piszczące dzieciaki za oknem , w dzień , albo łażące z gwizdkami

Gość gość
12.22 uwierz ze przeszkadzaloby Ci to co noc.Jego łazienka graniczy z moja sypialnia a on uskutecznia sobie kąpiele pomiędzy 2-4 nad ranem.To stare mury i hałas jest okropny zarówno lanej pol godziny wody jak i samego odgłosu z rur.Nie da się spać bo odgłos jakby samolot leciał.