Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec gorszy niż tesciowa

Polecane posty

Gość gość

4 miesiace temu urodzila nam się śliczna córeczka. Moja tesciowa na szczęście mieszka daleko ale niestety mam na miejscu rodziców i to ich pierwszy wnuk. Mój ojciec dostał jakieś korby, średnio raz w tygodniu po pracy wpada do nas bo on już musi do wnuczki bo Czy ktos orientuje się jak wyglada w praktyce orzekanie przez sady spotkania ojca z dzieckiem w okresie karmienia piersią? Moje dziecko ma 18 miesiecy, nadal karmię coreczkę piersią...Dodam ze zwiazana jest bardzo ze mną, ojciec dziecka rzadko się nią zajmował ( nie kąpał, rzadko przebierał itd) Ojciec dziecka zamieszkał ze swoją byłą zoną, czy moge zabronic mu zabierac dziecko do tamtego domu? Ostanio chciał dziecko zabrac od godz. 11-18..twierdzac ze zabiera dziecko na kilkugodzinną wycieczkę, nie zgodziłam się na to ponieawaz dziecko ma regularny rytm dnia itd i nie zgodziłam sie aby dziecku to zaburzył bie wytrzyma. Córka boi się obcych, jest mamusiowa, nie chce jej dawać mu na ręce ani na spacer. Strasznie mnie to wkurza, ciagle pisze smsy ze chce zdjecie małej, żebym dała buzi od dziadzua i tak dalej. Usilowalam mu grzecznie tłumaczyć, ale się nie da bo chyba nie łapie. Żalicie się na tesciowe bo chcą czasem zabrac na spacer- ja mam to co chwile, tyle, że z ojcem.

Gość gość
Najpierw sama sie okresl czy narzekasz i chcwsz ograniczyc widzenia swojemu ojc czy ojcu dziecka, bo z tego bełkotu to wychodzi, ze twoj ojciec jest tez jednoczesnie ojcem dziecka, ktory wrocil do swojej bylej zony, nie zajmuje sie waszym dzieckiem ale jednoczesnie bywa co tydzien i chce zabierac je do siebie. Prowo nieudane. 0/10.

Gość gość
Raz piszesz, że to twój ojciec, potem ojciec dziecka. Pomyliło ci się chyba te prowo.

Gość gość
To chodzi ci w tym belkocie o ojca twojego, czy Twojego dziecka?

Gość gość
też nie rozumiem, żałosne provo

Gość gość
Spotkania ojca z dzieckiem ? To twoj ojciec jest ojcem twojego dziecka ? Dziadek moze odwiedzac wnucZke ale sad nie da mu jej raczej na kilka godzin

Gość gość
Masz psa ? 4 msc temu urodzilss s juz dziecko ma 18 msc

Gość gość
Ale bełkot.