Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a praca?

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś się orientuje bo z powodu że źle się czułam zaniedbalam nocki w pracy nie wiedziałam że będę w ciąży dziś miałam nie przyjemna rozmowę z szefową gdyż powiedziała mi że źle wykonywałam swoją pracę i że robię sobie jaja z pracy ostatnie dni. Z tym że nie brałam l4 bo nie było osób do pracy chodziłam za kogoś i dodawano mi nadgodziny ostatnio nawet pracowałam za koleżankę bo miała gorączkę i odwalam robotę za 2 osoby. Zawsze mogła na mnie liczyć i dzwonić jak mnie potrzebowała, a tu dziś takie zdziwienie bo stwierdziła że jak nie wykaże do końca Msc chęci do pracy to mnie zwolni w trybie natychmiastowym :/ Z tym że to były teraz 4 dni kiedy się źle czułam :/ umowę mam o O prace na okres 3 lat cały etat. Czy jeśli by się okazało że jestem w ciąży może mnie zwolnić dyscyplinarnie:/ test wyszedł z 2 jasna kreska jutro powtórzę Oczywiście przez te kilka dni będę pracowała na wysokich obrotach ale to co mi dzisiaj powiedziała mnie zszokowalo :/

Gość gość
Oczywiście że może dyscyplinarke ci dać.

Gość gość
W pracy cie nikt nie doceni, jak sama siebie nie docenisz jak się źle czujesz to korzystaj z l4 należy ci się to jak psu buda i łańcuch.

Gość gość2132312
gość dziś Witam, czemu się pytasz osób, które prawdopodobnie nigdy w życiu nie miały umowy o pracę lub w ogóle nie pracowały xD. Masz darmowe porady prawne w każdym mieście i tam radziłbym ci się udać a nie pytać randomowe osoby z kafeterii . Zapyta wujka google on wszytko wie; Proszę bardzo : https://www.google.pl/search?q=jestem+w+ci%C4%85%C5%BCy+mo%C5%BCe+mnie+zwolni%C4%87+dyscyplinarnie&oq=jestem+w+ci%C4%85%C5%BCy+mo%C5%BCe+mnie+zwolni%C4%87+dyscyplinarnie&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8