Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy ... jak kupujecie ?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie JAK ? Chodzi mi o ubrania czy zabawki typowo dla dzieci . Czy macie tak,że jak jesteście na większych zakupach to zawsze Was pokusi coś by kupić coś dla dziecka swego ? Nawet jeśli ma ileś tam par spodenek zobaczycie jakieś cudo to kupujecie ? Czy macie taką słabość,że dla dziecka zawsze coś tam kupicie nawet jesli nie ma takiej potrzeby ?

Gość gość
Mam tak ale nie tylko przy rzeczach dla dziecka. Częściej przy butach czy torebkach dla mnie...

Gość gość
Staram się kupować mniej, a regularnie np raz w miesiącu. Bez różnicy czy to tylko skarpetki czy buty i kurtka. Zawsze kupuje ubrania wcześniej na dany sezon. Tym sposobem nie wydaje majątku,a jak coś wpadnie mi w oko nie mam wyrzutów,że kupiłam znowu,a szafa pełna. Wcześniej chodziłam na zakupy raz na kilka miesięcy i kupowałam za dużo,a później się okazywało,że JesZCE coś trzeba dokupić albo właśnie coś wpadło w oko,coś było nieprzydatne. Z zabawkami tak samo, te tańsze kupuje często, droższe tylko na święta,urodziny,dzień dziecka.

Gość gość
No ja raczej się staram kupować tylko to, czego potrzebuję i chodzę na takie sezonowe zakupy. Czasem też buszuję po sklepach internetowych i niedawno się skusiłam na bluzę z Karibu, w sumie rzadko zamawiam takie rzeczy, ale okazało się, że jest dobra :) i jakościowo super, więc to na pewno nie był mój ostatni zakup tam :)

Gość gość
Ja z kolei staram się najwięcej rzeczy zamawiać w dobrych sklepach internetowych, właśnie tutaj jest szeroki wybór oraz niższe ceny, poza tym to też duża wygoda. Z tych dobrych sklepów polecam MalyBucik.pl