Krysia66 0 Napisano Czerwiec 14, 2018 Witam, interesuję mnie zakup złotej bransolety. Czy cena idzie w parze z jakością w Sezamie? Proszę o szczere opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovi_na0 0 Napisano Czerwiec 14, 2018 Dostałam od mamy złoty łańcuszek, mam go już 5 lat noszę go cały czas i jest rewelacyjny. Jeśli chodzi o jakość to polecam!! :) :) Czasami coś zamawiam online i jeszcze mi się nie zdarzyły wpadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika125p 0 Napisano Czerwiec 14, 2018 Na pewno, jeśli akurat taka biżuteria nam się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettsyflorek 0 Napisano Czerwiec 14, 2018 Zdecydowanie!! Ceny są adekwatne do wyrobu, złoto mają bardzo dobre. Jakościowo no i wybór też mają spory, także jest z czego wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2018 Chyba jak w każdym salonie, chociaż porównując Sezam i Yes to Sezam jest lepszy, większy asortyment i cenowo też troche lepiej. Natomiast największą konkurencją jest Apart, bardzo duży wybór ale jak na taki dobry prestiż to niekiedy jakość Apart ma gorszą od Sezamu, wystarczy poczytać opinie. Mi sezam odpowiada, często tam kupuję czy dla siebie, czy prezent dla siostry, mamy. Jesteśmy zadowolone z jakości. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2018 Czasem mam wrażenie że mają te same produkty, tylko ze sezam ma taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 100xbarddziejwole Napisano Czerwiec 3, 2019 100x wole kupic przez interent za połowe ceny ---> np ankabizuteria.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach