Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność,Depresja i Otyłość

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ktoś w ogóle będzie miał ochotę ze mną popisać ale czuje się samotna mój chłopak jest w pracy na nocke i tak w kółko osobiście mam problemy od dawna nie mam z kim pogadać matce nie ufam bo nie raz mnie zraniła. Wiec nie mam do kogoś się odezwać. Czy jest tu ktoś kto czyje się również taki samotny(na?od dłuższego czasu wycofuje się z życia nie mam pracy do tego problemy finansowe. Rzuciłam swoje marzenia bo nie widzę w nich sensu.

Gość gość
lonliness, depressed mood and obesity

Gość gość
Ja tez mam depresje tak mysle...... robie dobra mine i tyle.... moj facet tez jest na nocce.... ogolnie jestem nerwusem i wszystko mnie wkur..... Ale jakos daje rade. Mysle ze do 5 lat wyladuje na pdychotropach:-(

Gość gość
Ja tez mam depresje tak mysle...... robie dobra mine i tyle.... moj facet tez jest na nocce.... ogolnie jestem nerwusem i wszystko mnie wkur..... Ale jakos daje rade. Mysle ze do 5 lat wyladuje na pdychotropachsmutas.gif x i guess i also have some kind of depression but still i'm a good actess. my bf is working overnight shift. i too quickly get into nervousness and anxiety but i'm still standing.. probably in 5 yr's i'll become a shrink patient

Gość gość
Rozumiem co czujesz mam tak samo moze zwroc sie do psychologa on ci pomoze warto sprobowac ja sie do niego udalam fajnie komus sie wyzalic to pomaga

Gość gość
W takim przypadku polecam Ci udać się do psychiatry. Ja poszłam do dr Zybert-Wijatkowskiej w MedArt. To świetna specjaliska dzięki, której odzyskałam siły do życia i już wiedziałam co mam robić ze sobą. Polecam serdecznie wizyte u tak dobrego lekarza!