Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Pomocy

Polecane posty

Gość gość23

Czesc, tydzien przed planowana miesiączka doszło do stosunku bez zabezpieczenia, ale partner nie doszedł w środku. Dwa dni po pojawiło się małe plamienie, kilka godzin po, nie było śladu. Dodam, ze to dopiero moj drugi stosunek wiec nie czułam się jeszcze komfortowo. Trzy dni po czułam ból brzucha jak na okres i to trwa aż po dzisiejszy dzień. Miesiączkę powinnam dostać wczoraj, jedna nadal nic. Mój cykl trwa 24 dni, zawsze. Mam 20 lat, czy to może być ciąża? Od tamtego czasu strasznie się boje wiec myśle ze to tez może być powodem tego, ze okresu nadal nie ma jednak wszystko na to wskazuje ze powinien być.

Witam, W 24 cyklu dni płodne występują ok 8-12 dc, gdzie owulacja przypada na ok 10 dc Według informacji, które Pani podała wyliczyłam,że ostatnia miesiączka miała miejsce 21.05, a współżycie 08.06 Współżycie było 19 dc czyli po dniach płodnych. Ryzyko zajścia w ciąże jest małe. Stres może opóźniać miesiączkę.Proponuje , więc spokojnie poczekać na miesiączkę.Pozdrawiam!

Gość gość23
Dziękuje bardzo za odpowiedz. Moje obliczenia były takie same, jednak teraz wszędzie doszukuje się jakiś objawów.