Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przy mnie gwiżdże na kobiety albo trąbi gdy jedziemy autem

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zwróciłam mu uwagę ze zachowuje się jak przepraszam za wyrażenie „napalony pan od rusztowań” to stwierdził ze przesadzam i czepiam się. Mialybyscie o to pretensje czy raczej zignorowalybyscie takie zachowanie?

Gość gość
Przykro mi ale to niestety gburowate i prostackie zachowanie. Gdyby jeszcze tego nie robił przy tobie. ...mi też se zdarza jak jadę sama komentować do siebie urodę fajnych facetów a2 nie przy mężu

Gość gość
Przeszedł samego siebie gdy przy drodze stała prostytutka a on na nią zatrąbił. Stwierdził ze zrobił tak żeby mnie rozbawić, bo śmieszą go takie xxxxxbrzydkie slowaXxxx. Zdenerwowałam się bo każdego człowieka trzeba szanować i to raczej jest przykre ze ktoś musi pracować w ten sposób niż śmieszne. Już nie wspominając ze strasznie mnie to wkurzyło. Bardzo się wtedy pokłóciliśmy

Gość gość
Olej to jesteś pewnie bardzo młoda. Tez komentuj a jak będziecie jechać autem i będzie szedl super facet to zaträbij i powiedz ze siedzialabys na nim jak szpak na gałęzi :-P

Gość gość
Właśnie nie jestem bardzo młoda mam 36 lat i jestem już sporo po ślubie. Mąż nie miał wcześniej takich zachowań choć zawsze trzymały się go głupie żarty śmieszne tylko dla niego

Gość gość
Prostak. Wstyd z takim siedzieć potem w aucie.

Gość desirre90
palant...

Gość gość
Tez mam 36 lat. Zrób jak mowie, będzie w szoku.

Gość gość
Na pewno tak zrobie, a jeszcze na dodatek jak będą nasi wspólni znajomi. Myśle ze pójdzie mu w pięty

Gość gość
Padnie! Gwarantuje ci:)))

Gość gość
Podczas seksu pali papierosa i wydaje mu sie to takie smieszne. A mi dym przeszkadza.