Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dziś się odchudzam kto ze mną?

Polecane posty

Gość gość
ja nie mam motywacji.Slomiany zapal.Nie raz bylam na diecie. cwiczylam . ale szybko sie zniechecam. takze wogole nie chudne. a jem . niez zdrowo. na sniadanie jajecznica z 3 jajek- i 2 kromki razowego. obiad- ziemniaki golabki w sosie pomidorowym oraz salata ze smietana. kolacja- 1,5 hod doga oraz 3 kromki chleba razowego z wedlina kupna 0 salata, ogorek pomiodor. zjadlam tez loda. do picia - 2 kawy z mlekiem, i 2 szklanki kompotu z rabarbaru. i jak ma schudnac???????wzrot 174 cm, waga 76 kg. a kiedys szczupla laska - jeszcze 2 lata temu wazylam ok 60 kg. wiek 34.

Gość gośćv
Nie muszę odchudzać się ważę 49 kg

Gość gośćmisia
Hejka dziewczyny,wiem,ze ciezko,ta zmiana jedzenia itp,ale damy radę,ja nie jem juz od 18godz,śniadanie o8 rano,obiad14,kolacja18,niewiem,czy robie dobrze,jesli chodzi,co jem i ile to sniadanie pieczywko suche jedna kromka z pomidorem lub ogorkiem,bez soli,obiad gotuje zupy,wiec jem,ok200ml zupy,kolacja tez suche zytnie pieczywko kromka z serkiem,do picia woda niegazowana,do tego cwiczenia abs na brzuch,prosze doradzcie,czy dobrze robie,to juz dwa miesiące

Gość gość Paulina V
W moim przypadku o sukcesie odchudzanie zadecydowało zastosowanie Slimunox, jestem o tym przekonana, ze gdyby nie te tabletki to na pewno bym nie pozbyła sie calej nadwagi

Gość gość
do gosc misia powinny byc mniejsze odstepy miedzy posilkami co 3 godz. i 5 posilkow a mniejszych

Gość gość
Ja się od dziś ochudzam naprawdę.

Gość gość
Powodzenia w takim razie. Ja rowniez postanowilam sie odchudzac. Mialam spora nadwage, otylosc wrecz. Zaczelam diete z paczatkiem maja i teraz moge pochwalic sie rewelacyjnym wynikiem. -17 kg :) ale pamietajcie ze jesc trzeba. Ja swoje porcje jedzeniowe wazylam. Dieta byla od dietetyka i tam praktycznie kazdy element posilku mial swoja okreslona wage. No i byla praqidlowo zbilansowana.

Gość gość Marzena K
Ja właśnie jestem w trakcie ze tak napisże odchudzania. Dokładnie w połowie drogi Od 6 tygodni stosuje Slimunox. Jak na razie 8 kilo mniej na wadze

Gość gość
Moje rady dziewczyny- a mam 32 lata i od czasów nastoletnich mój rozmiar to xs/s. Najważniejsze jest śniadanie. Powinno być zjedzone w miarę szybko po wstaniu z łóżka. Może być bardziej kaloryczne. Drugie sniadanie- zdrowo, kolorowo. Kombinacje z warzyw owoców nabiału czy bakalii. Później najlepiej zupa, następnie po 2h drugie danie. Tutaj zwracamy uwagę żeby nie było kaloryczne, smażone. Kończymy czymś bardzo lekkim, ciemna kanapka z pastą warzywną czy smoothie. Do picia tylko woda żadnych słodkich napojów. Nie slodzimy kawy ani herbaty. Ostatni posiłek ok 2-3h przed snem. Posiłki powinny być regularne mniej więcej o tej samej porze każdego dnia. Powinno ich być ok 5. Nie dopuszczamy do uczucia głodu. Raz na jakiś czas wskazane jest zgrzeszyc - jakaś pizza czy inny fast food to już dla zdrowia psychicznego ;) słodycze również czasem mogą się pojawić choć polecam własnoręcznie robione. Ciasta, lody czy batoniki Muesli. O aktywności fizycznej nie pisze bo to również mus. I tyle, zapewniam że przy takiej formie odżywiania się nie ma mowy o nadwadze