Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki podkład do twarzy polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Do skóry problematycznej, nie zapychający, wygładzający pory

Gość gość
żaden

Gość gość
Ostatnio używam z Bell hipoalergiczny, rozświetlający fluid. Dobra cena, jakość dużo lepsza od większości droższych produktow, których do tej pory używałam. Wcześniej również korzystałam z podkładu AA i też był ok.

Gość gość
Też żaden, kiedyś jak miałam trądzik to używałam ale zauważyłam że kładąc podkład na pryszcze fatalnie to wygląda i od tego czasu nie używam nic.

Gość gość
Autorko, ja ci nie polecę, ale nie względu, ze sie nie maluje, bo robie to od wielu lat, tylko dlatego, ze nie znam takiego podkładu. Próbowałam przez lata wielu, z rożnych półek cenowych - jedne lepiej matowiły, inne lepiej kryły, ale po żadnym nie ma spektakularnego efektu i jak sie ma taka cerę to i tak to Widac, nawet przy makijażu. Taka moja smutna prawda.

Gość gość
Podkład mineralny Annabelle Minerals, 10 g starcza spokojnie na ponad pół roku codziennego stosowania. Zawiera tylko 4 produkty, nie zapycha, ładnie maskuje, nie tworzy efektu maski, zawiera SPF, szeroka gama kolorów.

Gość gość
15:48 myślałam nad tymi od dawna, ale szkoda, ze nie ma ich stacjonarnie, Bo dobieranie podkładu przez ekran Monitora jest psu w dupe:O