Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie zachecic do seksu

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy mlodymi ludzmi, od poltora roku nie dochodzi miedzy nami do niczego w lozku, powod ponoc jest taki ze ma ciezka prace, po ktorej jest zmeczony bardzo, a dodatkowo kompletnie go nie satysfakcjonuje, co odbiera mu chec na cokolwiek, niespelnione ambicje itd plus ze dwa trzy piwka I spi jak zabity a w ciagu dniabwiadomo w pracy. Podobno ciagle mu sie podobam. I pytanie: jak delikatnie zachecic go do seksu? Ale nie tak nachalnie, zeby myslalal ze mam chcice totalna. Chce zeby sam wykazal inicjatywe. Dzieki :)

Gość gość
Facet jak czegoś nie chcę to lepiej to uszanować, jak będziesz robić cyrki jakieś i się droczyc z nim to powie ci on że znajdź sobie innego jak tylko seks ci w głowie, jak zrozumieć tego nie potrafisz że seks przykładowo godziny ostry bardzo wiesz jak bardzo dużo zabiera energii nie każdy facet ma na to siły no wybacz , jeszcze jak pije to nawet zrobisz mu loda to mu nie stanie, co z tego że ostro cie weźmie dojdziesz z 6 -12 razy lub więcej a on dojdzie do już pójdzie spać i kolejny raz już nie będzie chciał , autorko myślę tak twój facet przeżył to co piszę , że wie jakie to obciążenie dla niego i zna swoje ciało że teraz nie da rady ,