Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Umówiłam się z chłopa... w sumie to z mężczyzną starszym ode mnie o 10 lat

Polecane posty

gość dziś lepszy doświadczony 38 latek, niż jakiś podlotek co ma fiu bździu w głowie. x Ja zawsze na podlotków leciałam :P

marawstala dziś Skoro się zgodzilas to chyba taki zły nie jest : ) x Niczego mu nie brakuje na pierwszy rzut oka. Przystojny, wykształcony, ma piękny głos... Może jakiś niski się okaże :D

Gość gość
Rivka chyba zartujesz że tu wkleje linka żeby każdy trol i zasrywacz tam poszedł.

Gość marawstala
Myslalam, ze juz widzieliscie się tak na żywo : )

gość dziś Rivka chyba zartujesz że tu wkleje linka żeby każdy trol i zasrywacz tam poszedł. x Aha, no to spoko. Spojrzę do mojej szklanej kuli i sama się kurwa dowiem xD

marawstala dziś Myslalam, ze juz widzieliscie się tak na żywo : ) x Nie, on mnie na fb zaczepił

STULEJPRAVIK91 dziś HEDODIVKA JAK W TRANSIE BEDZIE OPIE**ALALA KNAGE KRASNOLUDA x Może będzie wysoki :P A poza tym jestem łatwa tylko jeśli chodzi o całowanie się.

Gość marawstala
Yhym : ) czyli w końcu odwazylas się na takie spotkanie, bawcie się dobrze : )

Gość gość
Rivka jak się sama kurwa dowiesz to spoks, ale dziwne że ci twój najlepszy ukochany kolega nie powiedział he.

marawstala dziś Yhym : ) czyli w końcu odwazylas się na takie spotkanie, bawcie się dobrze : ) x Mara, ja bym się nie odważyła. Zlałabym jak zwykle, ale przyjaciółka za mnie odpisała mu xD

gość dziś Rivka jak się sama k**wa dowiesz to spoks, ale dziwne że ci twój najlepszy ukochany kolega nie powiedział he. lapka.gif x Sorry, tak po prostu sobie chciałam zaśmieszkować, bo trochę nie wiem po co mi o tym piszesz :D Tak mi się to skojarzyło z "słuchaj Rivka jest zajebista impreza. Wszyscy już są, ale ty nie jesteś zaproszona" xD. Spoko, bawcie się dobrze na tym forum, ale po co mi taka informacja? :P

Gość marawstala
Przyjaciolka tez pójdzie zamiast Ciebie .)

Mara, pewnie myślisz, że to gimbaza, ale ona dobrze zrobiła. Wiadomo, że nie przeżyje za mnie życia, ale kopnęła mnie, wtedy, kiedy trzeba.

Gość marawstala
Srynik dziś A dzieki, dobre... Sorki, ze teraz podpisuje, spać się polozylam. Myslalam, ze juz spicie : )

Gość marawstala
Hedorivka dziś Ja tam nie bylabym zadowolona, no chyba ze dobrze wybrała : )

Gość gość
PORUCHA SOBIE DZIADEK GŁUPIĄ SZPARE

Gość marawstala
38latek to jeszcze nie taki dziadek : )

Gość marawstala
Normalne spotkanie, gościu nie zazdrość bo zazdrość piękności szkodzi : )

Gość gość
Ciekawe czy w Analiti będzie hehe

marawstala dziś Hedorivka dziś Ja tam nie bylabym zadowolona, no chyba ze dobrze wybrała : ) x Wydaję się spoko

Gość gość
Załóż w miarę świeże majtki - takie trzydniowe max!

gość dziś Załóż w miarę świeże majtki - takie trzydniowe max! x Nie mam zamiaru pokazywać majtek. Założę 7 dniowe :P

Gość gość
Na prawde 28 latki pisza w jezyku xD-ków ajc ajc lovki taaAKIe zE ku RwA $tArA japierdoLlle? Japiernicze jak facet jest normalny to ucieknie na dzien dobry...

Gość gość
Dla mnie byłoby ok. Rówieśnicy to są dla mnie dzieci z piaskownicy z którymi mogę co najwyżej beke pokrecic.

gość dziś Na prawde 28 latki pisza w jezyku xD-ków ajc ajc lovki taaAKIe zE ku RwA $tArA japie**oLlle? Japiernicze jak facet jest normalny to ucieknie na dzien dobry... x Ludzie z odpowiedzialną pracą i zawodem muszą jakoś odreagować. Jakbyś zobaczył/a jakim językiem operuje w biznesie, to byś się zdziwiła/a jaka jestem profesjonalną, poważną panią "ą, ę". Ale na co dzień cenie sobie młodzieńczą radość życia, kręcenie beki i fajne emotki xD

gość dziś Dla mnie byłoby ok. Rówieśnicy to są dla mnie dzieci z piaskownicy z którymi mogę co najwyżej beke pokrecic. x Ja lubię tak. Trochę sobie nie wyobrażam np. imprez w stylu siedzenie na grillu w sukience, wokól latają dzieci, a my pierdzimy w krzesła ogrodowe. Wolę iść nad rzekę, wypić piwo, powygłupiać się, a potem szaleć pół nocy na parkiecie.

Gość gość
Ta praca chyba nie jest twoim powołaniem że musisz odreagowywac. Znam kilka osób jeszcze starszych od ciebie którzy też się zachowują jakby mieli naście lat i jest to irytujące oraz żenujące dla otocznenia. Chyba nie rozróżniasz człowieka młodego duchem od takiego który robi z siebie głupia nastolatke w typie iks de..