Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leminka

Seks analny

Polecane posty

Gość Leminka

Witam, od jakiegos czasu zaczelam uprawiac ze swoim chlopakiem sex analny. Namawial mnie bardzo dlugo, to już 4 raz. W zadzadzie to zawsze dochodzi do, po imprezie jak jastesmy pijani. Wszystko jest ok, czerpie z tego bardzo dużo przyjemność, ale... No własnie za każdym razem na następny dzień strasznie mnie boli pupa. Nie wie czy to normalne czy moj M robi coś nie tak. Używa smarowidła zaczyna bardzo powoli i delikatnie, fakt po 5 min już ostro mnie .... w pupcie. W trakcie nic mnie nie boli jeszcze sama go podkrecam żeby to robił tak mocno i głęboko jak potrafi. Czy te bóle na następny dzięń są normalne? czy spowodowane zbyt ostrym.... czy po prostu to sprawa indywidualna bądz po czasie przestane czuć?

Gość gość
Wszystko dobrze, moze rzeczywiscie za ostro cie... zwłaszcza jak jestes drobnej budowy lub ciasna lub partner bogato obdarowany.

Gość Slavemax84
Witam Atrakcyjny niewolnik 32 lata 180 cm 90 kg Ciemna karnacjia Niewolnik do kompletnego zdominowania dla pani.. Dziewczyn par bądź paczki znajomych. Poddany do sprawowania nad nim władzy 24 na7. Jako poddany godze się na wszystko bez granic i tabu Wykonuje każde polecenie w każdym miejscu. Mogę dojechać na służbę w każdy rejon Polski ( jeśli będzie to służba na stałe) Jeśli ktoś chce się tylko zabawić by dać ujścia swym perwesyjnym zachciankom.. Jestem ze śląska. Jestem gotowy na każdy rodzaj służby Można mnie Bic Ponizac Tresowac Mogę być chłopcem na posylki Poddanym do pracy i służby ( oddaje zrobione pieniądze pani bądź państwu) Można użyć mnie jako mebla Jako sprzątaczki Psa do gotowania prasowania służby w domu Można mnie sprzedawać i wynajmować dzięki czemu tak też zarabiać na psie Można mnie skazać na zwykłą pracę Wystawiać w sieci Sprzedaż filmów zdjęć lub prowadzić blog poświęcony poddanemu.. Dla chętnych.. Niewolnika można trzymać wszędzie Pokój Piwnica Strych Działka Garaż Pomieszczenie gospodarcze Itp Temat rzeka Kontakt do mnie bbddss84@wp.pl Niewolnik bardzo dobrze mówi w języku angielskim dla zainteresowanych poddanym mieszkających poza granicami Polski