Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina0123

PROWOKOWANIE MĘŻCZYZN!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Karolina0123

Pytanie do Was kobiet, czy lubicie tak jak ja prowokować mężczyzn, swoim wyglądem, spojrzeniem gestem? Chodzi mi o długie, głębokie spojrzenie do obojętnego faceta na ulicy, czy też stanie blisko niego w kolejce chociaż by na zakupach? U mnie to działa! Ostatnio miałam taką sytuację. Stałam w kolejce, a przede mną całkiem przystojny facet. Mam spory biust, niby przypadkiem otarłam się nim o jego łokcia, aż podskoczył z zaskoczenia. Fajne to :) a Wy faceci? Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Opowiadajcie!

Gość gość
ja sie spotkalem nie raz xD jestem 24 letnim chlopakiem i czasem zdarzalo sie ze kobieta zazwyczaj starsza kusila mnie xD ostatnio taka blisko 40tki w pracy stawala tak blisko ze jej biust od mojego ramienia byl w odległości 1 cm a czasem się o mnie ocierał, jak np na kogoś coś chciała powiedzieć obgadać na szybko to tak się zbliżała że do ucha mi to mówiła. innym razem jechałem z taką ok 35 lat nowym samochodem i chciałą żebym jej pokazał jak się ustawia kierownicę, nie mogła znaleźć tego haczyka i chciała żebym ja jej to ustawił czyli musiał bym sięgnąć ręką nad jej kroczem. kiedyś też taka ok 50-60tki głośno przy mnie oddychała i mówiła takim głosem jakbyśmy się ruchali, bardzo mnie uwodziła aż traciłem dech. fryzjerka kiedyś taka ok 25 lat ja miałem wtedy z 18, opierała się podbrzuszem o mój łokieć, nie wiem czy wiedziała że to łokieć czy myślała że oparcie krzesła

Gość gość
to znowu ja, dodam że było też kiedyś coś takiego kobieta ok 40 lat patrzyłą tak głęboko prosto w oczy takim uwodzicielskim spojrzeniem z uśmiechem wyuzdanej prostytutki jak mówiła do mnie. tą samą jak następnym razem spotkałem za kilka dni ubrała się w obcisłą wyjściową czerwoną sukienke , miała więcej ciałka niż nastolatki ale podobało mi się to bardzo choć ta najbardziej chyba mnie onieśmielała, miałem wtedy 22-23 lata