Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Branie do buzi

Polecane posty

Gość gość

Robicie lody swoim facetom? Bo mnie to trochę brzydzi i z wielką nie chęcią podchodzę do tego.

Gość gość
chcesz mieć raka gardła?! no właśnie. Niech se sam ciągnie. Chyba że się zaniedbał obrzydliwy tłuścioch i nie daje rady

Gość gość
Jestem niepełnosprawna i na dole nie mam czucia także branie do buzi to teoretycznie dobre rozwiązanie

Gość gość
Nie musi zaraz do gardla. Moze tylko pocmoktac główkę

Gość gość
wpadnij do nie to cię nauczę

Gość gość
Ale długą minetkę to każda chce.

Gość gość
gość 2018.06.17 chcesz mieć raka gardła?! no właśnie. A jak będzie się z nim kochała, to dostanie raka macicy. I koło się zamyka. Dziecka nie będzie nigdy!!

Gość gość
A bierzecie do buzi peniska wyjętego prosto z Waszej pupci?

Gość gość
Miałem kochankę która brała z dupci do buzi. Trochę mnie to krępowało. Dzięki bogu nigdy nie chciała sie póżniej całować:)

Gość Jakkkarata
Ja biorę k mojego kochanka z pupy bo on zwyczajnie tego wymaga... Za pierwszym razem nie chciałam ale po prostu przytrzymał mi nos i gdy otworzyłam usta to mi go wepchnął i mnie posuwał. Potem już sama grzecznie ssałam. Tylko ja zawsze po lewatywie. Mam nadzieję że wszystko będzie ok

Gość gość
Czy ktoś ma z tym problem

Gość gość
Przecież to fajne jest!

Gość gość
Uwielbiam brac do buzi jeszcze jak facet ma grubego to uwielbiam sobie go wkladac jak chce a po tej zabawie jestem zawsze mocniej i dluzej p******a, niezapomniane chwile, jak sieswoim jezykiem facetowi hhujaa myje

Gość gość
Loda to robią k****y a nie normalne kobiety

Gość gość
Mało która to robi

Gość Slavemax84
Witam Atrakcyjny niewolnik 32 lata 180 cm 90 kg Ciemna karnacjia Niewolnik do kompletnego zdominowania dla pani.. Dziewczyn par bądź paczki znajomych. Poddany do sprawowania nad nim władzy 24 na7. Jako poddany godze się na wszystko bez granic i tabu Wykonuje każde polecenie w każdym miejscu. Mogę dojechać na służbę w każdy rejon Polski ( jeśli będzie to służba na stałe) Jeśli ktoś chce się tylko zabawić by dać ujścia swym perwesyjnym zachciankom.. Jestem ze śląska. Jestem gotowy na każdy rodzaj służby Można mnie Bic Ponizac Tresowac Mogę być chłopcem na posylki Poddanym do pracy i służby ( oddaje zrobione pieniądze pani bądź państwu) Można użyć mnie jako mebla Jako sprzątaczki Psa do gotowania prasowania służby w domu Można mnie sprzedawać i wynajmować dzięki czemu tak też zarabiać na psie Można mnie skazać na zwykłą pracę Wystawiać w sieci Sprzedaż filmów zdjęć lub prowadzić blog poświęcony poddanemu.. Dla chętnych.. Niewolnika można trzymać wszędzie Pokój Piwnica Strych Działka Garaż Pomieszczenie gospodarcze Itp Temat rzeka Kontakt do mnie bbddss84@wp.pl Niewolnik bardzo dobrze mówi w języku angielskim dla zainteresowanych poddanym mieszkających poza granicami Polski Pozdrawiam i zapraszam Na wszelkie pytania odp na @ bądź tu Zapraszam

Gość Slavemax84
Zapraszam na mój temat Uległy dla Kobiet i par Robię lody za Panie które nie chcą polykac