Gość HannaAnna999 Napisano Czerwiec 18, 2018 Cześć, Od jakiegoś czasu prowadzę swój sklep odzieżowy i zastanawiałam się w jaki sposób mogę go zareklamować, nie wydając przy tym mnóstwa pieniędzy. Znajoma poleciła mi, abym zainwestowała w naklejki https://naklejkon.pl/ na których umieszczę logo, dane i hasło reklamowe swojego sklepu. Pomysł wydaje się bardzo kreatywny i sensowny, jednak chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z was korzystał z tego typu reklamy i jak w praktyce ona się sprawdza. Będę wdzięczna za każdą sugestię i poradę w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirosław Olman Napisano Luty 21, 2019 HannoAnno999 pomysł na własne naklejki reklamowe jest bardzo dobry. Sam w moim sklepie internetowym korzystam. Zamawiam takie naklejki , które przyklejam na paczki. Rozdaję je też stałym klientom i widzę, że naklejki pomagają im zamawiać u mnie ponownie. Możesz zamówić naklejki u wielu różnych dostawców. Ja miałem bardzo dobre wrażenia po współpracy z http://www.e-naklejki.pl/ - to drukarnia, która specjalizuje się w naklejkach i etykietach. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirek Napisano Maj 14, 2019 Ja z kolei naklejki i etykiety samoprzylepne drukuję w Copio www.copio.pl Wybieram wersję laminowaną folią błyszczącą. Copio bardzo porządnie drukuje, jakość druku zawsze jest ja najlepsza. Do tego dobre ceny, dobra obsługa klienta, dlatego trzymamy się ich od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renigod Napisano Sierpień 29, 2019 My naklejki regularnie zamawiamy w drukarni AQRAT www.aqrat.pl To fajna, nowoczesna drukarnia, ma szeroką ofertę usług a jakość druku jest pierwsza klasa. Współpraca idzie nam bardzo dobrze a chyba już ze trzy lata tak współpracujemy. Pracują solidnie i szybko, zawsze mamy zamówienie na czas, kontakt z nimi jest bardzo dobry. Duży plus za fachową ekipę, która dobrze doradzi, to prawdziwi spece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Napisano Październik 15, 2019 U mnie robi to drukarnia Estilab, też mają sporą ofertę usług, jakość druku na wysokim poziomie i zawsze wszystko na czas. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirstee 0 Napisano Październik 17, 2019 My mamy swoje firmowe teczki w których wysyłamy różne dokumenty i wlepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Październik 21, 2019 Dnia 15.10.2019 o 11:37, Gość Łukasz napisał: U mnie robi to drukarnia Estilab, też mają sporą ofertę usług, jakość druku na wysokim poziomie i zawsze wszystko na czas. Polecam znam drukarnię, druk mają całkiem dobrej jakości w dobrej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adrian Napisano Październik 28, 2019 W mojej firmie też zamawiamy etykiety samoprzylepne z drukarni Estilab. Wszystko w wysokiej jakości i dobrej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daria Napisano Październik 30, 2019 Bardzo ładnie realizują podobne zamówienia w a3extra.pl - spory wybór możliwości, ciekawe projekty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliw Napisano Listopad 19, 2019 Tego typu rzeczami zajmuje się fajna drukarnia Estilab - mają bogatą ofertę i nieźle wykonują zlecenia, moim zdaniem warto podjąć z nimi współprace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rafał Napisano Listopad 27, 2019 a jak wtym Estilabie z cenami? Skoro tyle dobrych opinii to raczej opłaca się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawido Napisano Grudzień 16, 2019 Mi takie naklejki wykonała drukarnia estilab. Wiem, że duży wybór tam mają, wykonują wiele fajnych prac. Znajomej wykonali etykiety na kosmetyki, projekty mają niebanalne i wszystko w fajnych cenach, polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Grudzień 19, 2019 Polecam Estilab. Drukarnia zna się na rzeczy, robi zlecenia na czas i solidnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pancia Napisano Styczeń 23, 2020 Z Estilabu zamawiaj, szybko realizują zlecenia i sa korzystni cenowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarBork 0 Napisano Październik 8, 2021 Jeśli jesteś z Trójmiasta to polecam naklejki w B52, drukarnia z Gdańska. Wycinane do kształtu, również dwustronne, a co ważne, nawet od 1 szt! https://b52.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach