Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kobiety sądzą o facetach po kursach uwodzenia?

Polecane posty

Gość gość

Czy są oni lepszymi mezczyznami do związku? Lepiej was podrywają? Chcę pójść na taki kurs. Troche drogo 4 000 ale właśnie nie wiem.

Gość gość
Śmiejemy się z takich :)

Gość gość
ci po kursach uwodzenia to raczej szukają ru'chania a nie związku.

Gość gość
Znam te kursy. Nie polecam. One uczą cię barku uczuciowości i wrażliwości. Masz się blokować przed uczuciami żeby tylko sie nie zakochac bo jak sie zakochasz to wtedy kobieta "dominuje w związku nad tobą". Po takim kursie owszem będzie ci łatwiej podrywać dziewczyny i zaciągać je do łóżka ale nie stworzysz związku ktory byłby szczęsliwy i oparty na zaufaniu. Przemyśl sprawę czy chcesz z siebie zrobić bezuczuciową maszynę do bzykania ?

Gość gość
Poza tym jesli komus potrzebny jest taki kurs to oznacza ze on jest troche aspoleczny. Kazdy facet ktory ma wielu kumpli, kolezanek i jest ogolnie towarzyski nie ma problemu ze znalezieniem kobiety

Cóż większość kobiet nadużywa męskiej emocjonalności, więc trochę znieczulicy większości się przyda. 00 Inna kwestia że jak dla dla mnie suma, którą podałeś, jest co najmniej cztery razy za wysoka. Lepiej to zainwestuj w twarde umiejętności. Kasa się zwróci i szybciej uzbierasz na wycieczkę do Tajlandii ;)

Gość gość
to nie sa kursy dla kogoś kto chce związku, tylko dla kogoś kto na badziewny bajer chce wyrwać panienkę na seks.Szkoda kasy, za to zrób sobie zeby u dentysty zrób, ciuch kup sensowny, czy perfumy. A jak jestes nieśmiały itp, to wydaj te pieniądze na psychologa, lepiej zainwestujesz

Gość gość
Żaden kurs ci nie pomoże jak sie jest sztywniakiem i nie mową.

Gość gość
Mam znajomego po takim kursie, tylko nie po kursie u Januszy biznesu, bo te są ponoć chu'ja warte, a on jest po kursie robionym gdzieś w Szwajcarii. Serio coś w tym jest, bo gość z wyglądu bardzo przeciętny, a wyrywa naprawdę niezłe dupeczki. On twierdzi, że to kwestia poznania kobiecej psychiki i nauczenia się wykorzystywania tej przewagi.

Gość gość
On twierdzi, że to kwestia poznania kobiecej psychiki i nauczenia się wykorzystywania tej przewagi. a może po prostu jest bardziej pewny siebie, więc podejdzie do panny, powie coś z sensem zamiast dukać, to i jego szanse wzrosły. Bo wiesz, kobieca psychika , kobiecej psychice nie równa. Ludzie są rózni

Gość gość
No i nagle taki przeciętniak zaczyna wyrywać najlepsze laski w klubie bo jest bardziej pewny siebie? Wątpię. Coś w tym musi być, z resztą on raczej nieśmiały wcześniej nie był.

Gość gość
Pytanie czy te dupeczki wyrywa tylko na seks czy tworzy z tego dłuzsze relacje? Tak jak mówie te kursy ucza jak wyrwać na seks a nie zwiazek

Gość gość
Ja mam znajomego który jest niski, krępy, ma tylko podstawówke i mówi niepoprawnie po pl. Na imprezie podchodzi do dziewczyn i pyta "ruchasz sie". Odrzuci go 100 dziewczyn ale 101 sie zgodzi i na kazdej imprezie ma ruchanie. Po prostu trzeba dobrze trafic

Gość gość
Na jedną noc je wyrywa.

Gość gość
No i nagle taki przeciętniak zaczyna wyrywać najlepsze laski w klubie bo jest bardziej pewny siebie? Wątpię. Coś w tym musi być, z resztą on raczej nieśmiały wcześniej nie był. chłopie , znam z pracy faceta, sama z nim spałam, który przeorał pół województwa. Wysoki, chudy, nic ciekawego, dziobaty na twarzy, a ma w sobie taka pewność siebie i przekonanie ze jako facet jest interesujący (jako facet, a nie że jest np. ladny) że laski majtki drą na jego widok

Gość gość
No własnie na jedną noc to nie problem wyrwać. Trzeba tylko byc pewnym siebie i dominujacym tak jak uczą kursy. Trwałego związku po takim kursie nie stworzysz nigdy bo tracisz uczuciowosc i blokujesz uczucia. Tak więc jesli komus zalezy na seksie ale nie potrzebuje bliskosci to niech inwestuje w taki kurs. Jesli ktos chce stowrzyc zwiazek, miec dzieci i oparcie w kobiecie to nie tędy droga

Gość gość
No to źle o tobie świadczy, że spałaś z typem który traktuje was jak wory na spermę :D Widać zasługujecie na takie traktowanie.

Gość gość
Na jedną noc je wyrywa. no to co to za sukces, na każdej dyskotece są laski które szukaja tylko tego jednego i wcale nie potrzebują do tego nie wiem jak cudnego. Na wsiowych dyskotekach też sa laski co z kazym w kiblu.

Gość gość
dziś Nie potrzeba mi oparcia w kobietach. Bo na co mi oparcie w kimś kto daje się zaliczać jakimś typom po kursach jak zwierzyna łowna... żałosne to dla mnie i dlatego kobiety są dla mnie bezwartościowe.

Gość gość
Muszą być chyba na maksa niewyzyte. Serio. Te kursy to prawdziwa patola. Widać że to wszystko sztuczne i nie leży w naturze tych chłopów. Tylko slepa by nie zauważyła. Poza tym i tak wyjdzie szydlo z wora chyba że naprawdę jest się aktorem na miarę Oskara.

Gość gość
No to źle o tobie świadczy, że spałaś z typem który traktuje was jak wory na spermę smiech.gif Widać zasługujecie na takie traktowanie. xxxxx na jakie traktowanie, szanujemy sie, lubimy, chcieliśmy sie przespać to sie przespaliśmy. Znam gorsze traktowanie w związkach, nawet małżeńskich :)Seks to seks, naprawdę czasem nie ma co dorabiać ideologii. Poza tym sie opłaciło bo ma dużego, więc zawsze to jakiś plus.

Gość gość
Faceci po tych kursach jak i kobiety które dają się zaliczać to patologia. Niestety dużo tej patologii w naszym społeczeństwie. Pełno ku'restwa wśród kobiet

Gość gość
Smieje sie z nich. Nawet subskrybuje Adepta by się pośmiać z tego jak proponuje on uwodzić panny które i tak już są łatwe i robią to prawie z każdym. Sensownej nie masz szans uwieść

Gość gość
Pełno ku'restwa wśród kobiet i mężczyzn też, do tego trzeba dwojga chyba ze lubisz grupowy

Gość gość
dziś No ja właśnie chodziłem do klubu bo chciałem poderwać jakąś dziewczynę. Nie na seks tylko normalnie kogoś sobie poznać. Ale jak poznałem tam tego śliskiego typka chwalącego się kursem w Szwajcarii to mi się odechciało. Na początku mnie on śmieszył, ale potem zobaczyłem, że głupie baby rzeczywiście dają mu się owijać wokół palca... widocznie lubią być poniżane. Jak to zobaczyłem to odechciało mi się znajomości z kobietami, niesmaczne to dla mnie.

Gość gość
Tak samo jak niesmaczni są faceci którzy preferują takie panie i którym jest wszystko jedno z kim się idą bzykać. Cóż tak się działów i dziać będzie.

Gość gość
sam sobie jesteś winien, bo szukałeś kogoś w klubie. do klubów chodzą najgorsze szlaufy i du'podajki. tam się nie chodzi poznawać wartościowych kobiet tylko szukać właśnie lasek do rżnięcia. dziwnie, że tego nie wiedziałeś...

Gość gość
Na początku mnie on śmieszył, ale potem zobaczyłem, że głupie baby rzeczywiście dają mu się owijać wokół palca... widocznie lubią być poniżane. Jak to zobaczyłem to odechciało mi się znajomości z kobietami, niesmaczne to dla mnie. chłopie, jak ty na podstawie specyficznego miejsca i specyficznych preferencji osób które tm chodzą wyrabiasz sobie zdanie o kobietach i potem tak to przezywasz, to ty nikogo nie znajdziesz.

Gość gość
dziś Po pierwsze, nie przeżywam, napisałem tylko, że to dla mnie niesmaczne. Po drugie, już nie szukam nikogo.

Gość gość
dziś Po pierwsze, nie przeżywam, napisałem tylko, że to dla mnie niesmaczne. Po drugie, już nie szukam nikogo. czyli przezywasz, poddałeś sie przez własna głupotę i nieumiejętność szerszego spojrzenia na swiat. Zobaczyłes głupotę i wystraszyłes siekobiet. A to tak jakbyś na podstawie tego, okradł ciebie ktoś w Katowicach myslał, ze wszyscy tam kradną