Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SVABODNA

SEX BEZ ZOBOWIAZAN KONTRA RANDKI :P

Polecane posty

Gość SVABODNA

czesc, od pol roku singielka a od 3 miesiecy mam regularnie w domu kochanka. Przyjezdza co 2/3 dni i uprawiamy sex . Nic z tego nie bedzie wiecej ,ale skusilam sie na taka opcje bo oboje nie chcemy zobowiazan. Od jakiegos czasu zaczelam sie umawiac na randki ..i troche czuje sie z tym niemorlanie. Tu niby sama a tu dymanie. Kazdy tak robi ? Czy ze mna cos nie tak , ?

Gość gość
Każdy, a co w tym złego? Na randkach szukasz kogoś z fajna osobowością, milosc I itp itd a kochanek jest od innych spraw.

Gość SVABODNA
ja tak nigdy nie robilam ,ale z drugiej strony po co zyc w celibacie... Mam juz 31 lat i coz nie jest tak latwo znalezc kogos do zycia

Gość gość
normalne to nie jest kazdy zwiaje od takiej jak sie dowie wszystko ma swoja cene

Gość gość
Ja przez seks bez zobowiązań straciłam 6 lat życia. Ja się zakochałam, on nie.

Gość SVABODNA
ja sie raczej nie zakocham , trwa to juz 3 miesiace i w sumie mam sex na telefon... glupi by nie skorzystal :d tylko wobec tych " normalnych " chlopakow czuje sie winna

Gość gość
Też myślałam, że się nie zakocham. Przecież to był mój najlepszy przyjaciel.

Gość gość
SVABODNA dziś Skąd wiesz, że Ci normalni chłopacy nie mają takich samych relacji z innymi dziewczynami jak Ty ze swoim kolegą.

Gość gość
To normalne, pewnie jak ktoś ci przypadnie do gustu i będziesz spotykać się na poważnie to skończysz z kochankiem

Gość SVABODNA
no ja sie w nim nie zakocham , bo orpcz super seksu nie nadaje sie na zyciowego partnera. Mamy po 30 , 32 lata i czlowiek juz twardo stapa po ziemii. Tak sie wlasnie zastanawialam czy z moja moralnoscia cos nie halo czy to normalne.

Gość gość
SVABODNA dziś W d***e z moralnością. Używaj życia póki jesteś młoda. Ja też nie byłam super grzeczna i niczego nie żałuje. Bylebyś nie puszczała się z byle kim gdzieś pod klubem.

Gość SVABODNA
w sumie bylam w 3 powaznych zwiazkach i ostatni facet mnie zdradzil. Serio nie szukalam nikogo po tym wydarzeniu , sam sie pojawil. Wiedzialam od razu jaki ma zamiar i w sumie mi to pasowalo. W lozku jestesmy dobrani a po seksie nie odzywamy sie do siebie, nie smsujemy, nie ma flirtu... nic.... Ostatnio zalaozylam konta na portalach ( 2) i sie rozgladam za kims ...zeby wyjsc na kawe, do kina... Nikogo nie zdradzam , ni eoszukuje .... Mam wrazenie ze wspolczesny swiat i tak zszedl na psy, ludzie po 30 licza na szybki sex a to wszystko. Przynajmniej nie bede chlipac w poduszke jak ktos z randki sie nie odezwie :p Albo kochanek kopie w d**e.

Gość gość
Spotkasz kogoś fajnego to skończysz z kochankiem i tyle. Teraz jesteś wolna. Ujawniając się nikogo nie zdradzasz. Ale jak już będziesz chciał A się spotkać 2-3 raz to z seksu zrezygnuj na jakiś czas z kochankiem zeby sprawdzić czy z nowym się ułoży.

Gość SVABODNA
nie mowie , ze kochaek nie jest fajny czy czegos mu brak ,ale jest miedzy nami dystans i tak zostalo ustalone . Nie jest tak , ze go nie szanuje,ale skoro mamy otwarty uklad to mu sie nie zwierzam z kim chodze na randki...