Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2018 Jeżeli szukasz firmy, która zajmuje się w sposób profesjonalny wizualizacją 3D to sprawdź: http://linebyline.pl/wizualizacje-architektoniczne/ Korzystałam z ich usług i jestem zachwycona, polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panima Napisano Styczeń 31, 2020 w jakim programie robią pracują? Ja się zachwyciłam ostatnio realizacjami z eyecad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korba13 0 Napisano Październik 8, 2020 (edytowany) Ja polecam Zaplecze Graficzne. Z tego co wiem pracują w Blenderze, ale mogę się mylić Edytowano Październik 8, 2020 przez Korba13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joassia88 0 Napisano 15 Maj Jeśli szukacie profesjonalnych rozwiązań w zakresie Systemów 3D lub 2D dla fizycznych detali o nawet najbardziej skomplikowanych geometriach to świetnym rozwiązaniem jest inżynieria odwrotna. Poczytajcie i zobaczcie co można nią osiągnąć. Postawcie na profesjonalny rozwój swojej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach