Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez was brzydza pary lizace sie publicznie?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio nad Wisla w Krakowie ide z dziecmi a na lawce przy ludziach siedzi para i publicznie sie lize a w dodatku ta dziewucha trzymala chlopakowi reke prawie na kroczu.

Gość gość
Nie.

Gość gość
Normalnych ludzi brzydzą

Gość gość
No to jestem niermonalna, ale dużo milej mi się żyje kiedy nie przeżywam tego co robią inni :)

Gość gość
Może gdyby chodziło o pary gejowskie to trochę, ale ich w takich sytuacjach na ulicach nie widzę. A tak to nie przeszkadza.

Gość HOMOSUPERIORRRR666
HAHA KURWA stoja dwoje gołąbków na czerownym świetle na skrzyzoaniu ja za nimi stoje za nimi i patrze caluja sie o jak milo wzruszylem sie, zapala sie zielone a oni dalej sie caluja a ze jestem spokojny i cierpliwy zatrabilem informacyjnie, krotkim sygnalem, ale ze to byly krotkie swiatla to zanim typem wyjal jezyk z ust swojej d****** spojrzal na mnie, potem na zielone, wbil jedynke itd i ruszyl, wjechal juz k***a na pomaranczowym, a ja za nim jak widzialem ze wjezdzam juz mna czerwonym zaczalem trabic k**waaa haa tak dlugo jak jechalem przez te skrzyzowanie mialem dlon na klaksonie, widzialem ze to lamus i nic by mi nie zrobil przegonilem go z tego skrzyzowania jak smiecia zachcialo sie pocalunkow a teraz jak sobie o tym pomysle jak zj***lem romantyczna chwile rodem z romantycznego filmu taki pocalunek a tu klakson powrot do szarej rzeczywistosci beka w chuuj hahahahahahhahaaa bo juz sie wscieklem dopiero jak na czerwonym wjechalem

Gość gość
15:29 a les?

Gość gość
16:08 Les u mnie jakichś negatywnych odczuć estetycznych nie powodują.

Gość gość
Geje zazwyczaj sa bardziej estetyczni od lesbijek. Z autopsji to wiem.

Gość gość
lubie lizac sie z chlopakiem i denerwowac moherowe babcie

Gość gość
Nie, nie brzydzą mnie. Homoseksualni też nie bo to ich sprawa. Wiadomo, ze seks publiczny to bylaby przesada, ale całowanie? Mysle, ze ktos komu to przeszkadza to ktos komu samemu tego brakuje. Nie sadze tez zeby dziecko po widoku calowania sie mialo jakąś traumę do konca zycia.

Gość gość
zresztą sama pamietam jak byłam nastolatką i miałam chyba z 16 lat, jak z pierwszym chłopakiem (18 l.) całowałam się gdzie popadnie, w autobusie, na miescie, wszedzie, gorszac przy tym niektore babcie ;) A jakos wyszłam " na ludzi" , za to wspomnienia są mile ;)