Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STUDIA skreślenie z listy studentów a reaktywacja?

Polecane posty

Gość gość

Jestem aktualnie na dziekance po 2 roku studiów dziennych, na których wszystko mam zaliczone. Niestety z pewnych powodów nie jestem pewna czy na te studia wrócę od października w tym roku. Na mojej uczelni można wziąć tylko 1 urlop dziekański w toku studiów, miałam też już wcześniej 1 rok urlopu z powodu zdrowia. Czy jest tu ktoś kto orientuje się, jakby wyglądała sytuacja, gdybym nie podjęła studiów na nowo od tego roku? Prawdopodobnie zostanę skreślona z listy studentów, ale czy w momencie gdy chciałabym te studia później jednak dokończyć będę mogła się reaktywować/przywrócić za opłatą? Czy już kaplica że tak powiem? Czytałam regulamin studiów, i teoretycznie wygląda na to, że niby jest taka mozliwość, natomiast jednak chciałabym dowiedzieć jak to wygląda w praktyce. Może ktoś tu miał podobną sytuację i mogłaby mi powiedzieć, jak to wyglądało?

Gość gość
dlaczego kretynko nie zadzwoniłsz do dziakanatu i nie zapytasz? jak ci zdrowie nie pozwala stuiowac....to po chuj ci te studia?

Gość gość
dlatego, kretynie, że najpierw wolę zapytać kogoś czy miał podobną sytuację. za trudne do zrozumienia? wystarczy, że przeczytałam regulamin, ale widać jesteś tak wielkim kretynem, że nie doczytałeś. :) poza tym tak, dzisiaj będę pytać o coś, co być może będzie za rok. widzę że masz mózg zostawiony na regale.

Gość gość
a no i zastanówmy się, po co są studia? może po to, żeby mieć wykształcenie? ah, zapomniałam, że kretyni z kafe tego nie rozumieją. :)