Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Rozstał się ze mną z powodu, że ostatnio po alkoholu powiedziałam mu pare rzeczy a później zrobiłam mu niespodzianke urodzinową po pretekstem pojechania do mechanika. Cała sprawa trwa 2 tygodnie. Do tej pory byliśmy dobra parą ostatni miesiąc naszego związku był ciężki. Na początku nie chciał się zobaczyć żeby porozmawiać wczoraj w końcu się spotkaliśmy. Dalej tkwił w tym, że lepiej to skończyć teraz niż później. Sam powiedział, że mu cieżko. Że czasem kocha się jedną osobe całe życie ale lepiej nie być w tym związku i że nie umie mi powiedzieć, że mnie nie kocha. Na koniec spotkania zapytałam czy moge zrobić coś jeszcze, czy moge go przytulić powiedział że tak i również mnie przytulił po czym popatrzyłam na niego i powiedziałam, że wie że Go kocham i zrobi co uważa za słuszne. Odeszłam i pojechałam. Widziałam, że był w szoku, że wszedł do samochodu i jeszcze długo nie odjeżdżał. Co dalej? Uważam, że teraz powinnam juz odpuścić bo zrobiłam tyle ile byłam w stanie. Dodam, że był to jego pierwszy poważny związek i wydaje mi się, że sie zagubił...

Gość gość
a co takiego mu powiedziałaś, że tak fatalnie się to skończyło.

Gość gość
Powiedziałam mu 'że nie bede wiecznie na niego czekać' Chodziło o to że czesto sie spóźniał albo w ostatniej chwili odwoływał spotkania. I gdy powiedział że jedzie i nie chce ze mną dyskutował a ja ze jak wyjdzie to bedzie koniec.