Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cyz kupujecie dla siebie ubrania w lidlu co sadzicie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio kupilam sobie stroj kapielowy oraz kombinezon.Jak na taka cene i na tyg. uzytkowanie jest ok.Za tydzien tez ma byc kilka fajnych rzeczy i mysle czy sobie nie kupic.Prosze o opinie osob ktore kupuja i uzytkuja takie ubrania dla doroslych.Jak z ubraniami po praniu i dluzszych uzytkowaniu?

Gość gość
Ja w Lidlu kupuje podkoszulki na ramiączkach i bardzo je lubię. Po praniu wszystko ok.

Gość gość
Ja kupuję, tylko oczywiście zwracam uwagę na nakład materiału, jak zresztą w innych sklepach też. Ubrania są ok, nie ustępują w niczym tym z sieciówek. A stanik kupuję teraz tylko w Lidlu, zwłaszcza te laserowo cięte.

Gość gość
a jak dokladnie nazwa tych biustonoszy. skusilam sie tez bo jest mozliwosc zwrotu z paragonem w ciagu 7 dni.

Gość gość
Ja kupuje tylko na ciuchach, bo po pierwsze mam gwarancje ze po praniu nie bedzie jak plachta na zuka,a po drugie cena. Dzis upolowalam cudna sukienke z haftem za 2 zl. I corka mi wziela ;( jej tez kupilam sukienke, rownie fajna, mezowi dwie koszulki, dwa pary spodenek, leginsy , dwie bluzeczki z krotkim. Dwie poszewki i koldre :x ( bo na niej fajna poszewka byla) zaplacilam 31,50zl

Gość gość
Czasem tak bywa

Gość gość
Kupujemy, jak na swoja cene sa ok :)

Gość ElżbietaBennet
Witaj. Ogólnie mówiąc, nie jestem zwolenniczką kupowania ubrań w marketach, czy sklepach wielkopowierzchniowych. To niewygodna masówka, każdy na Ciebie patrzy i tak dalej. Wolę skromniejsze salony ubraniowe, a już szczególnie takie strony https://modini.pl/ , na których bez pośpiechu zrobię zakupy. Daje mi to tę wolność, której teraz mimo wszystko wciąż nam brakuje.

Gość gość
ja raczej nie kupuję w marketach, wolę trochę dołożyć i mieć ubrania na dłuższy czas. takim zakupem na lata była skórzana kurtka kupiona na Karibu.pl, jak kupowałam w siecówkach, to po jakimś czasie się zaczynała tak rozpadać jakby, pewnie wiecie o co chodzi, materiał się "łamał". a ta z karibu się trzyma i wydaje mi się, że będzie jeszcze długo się trzymać. moi rodzice mają skórzane kurtki sprzed jakichś 30 lat! i one wciąż są super!

Gość gość
Kupowałam kiedyś sobie takie koszulki na ramiączkach, za to synowi kupowałam fajne ubrania w Lidlu we Włoszech.

Gość gość
Nie, bo nie ma tam przymierzalni a ja nie kupuje nic czego wcześniej nie przymierzyłam.

Gość gość
Zależy jaki materiał, ale nie rozciągają się i nie robią się z nich szmaty po trzech praniach. Zawsze słyszę komplementy na temat sukienek z Lidla. Mam też skórzane sandały. Bardzo wygodne, ale użytkuję je dopiero pierwszy sezon, więc się nie wypowiem na temat trwałości. Ogólnie jestem na tak.

Gość gość
Jak można kupić ubranie, o bieliźnie nie mówiąc bo to absurd kompletny, bez przymierzania??? :O

Gość nasala
Osobiście nie jestem zadowolona z ubrań z Lidla, a raczej z jego rozmiarówki. 36 trochę za małe, zaś 38 za duże. Od kilku miesięcy zaopatruję się w sklepie cocomoda. Plusem jest to, że nie muszę stać w kolejce i przymierzać, ponieważ wszystko zamawiam na stronie https://www.cocomoda.pl/ . Ubrania najwyższej jakości w świetnej cenie. Polecam każdej.

Gość panatka
Uwielbiam praktycznie każde ubranie, lecz najbardziej lubię chodzić w sukienkach. W mojej pracy muszę ładnie wyglądać, więc jestem bardzo wybredna jeżeli chodzi o wybór ubrań. Jakiś czas temu trafiłam na ofertę https://www.e-margeritka.pl/ - sklep internetowy, który oferuje przepiękne ubrania. Mój nowy nabytek to sweterek.

Gość gość
troche duzo reklam sklepow internetowych. Z jednego z nich, mialam kurtke, reklamacja, cyrk. Szwy otworzyly sie po dwukrotnym noszeniu. W lidlu, masz prawo zwrotu towaru, naturalnie nie noszonego z przywieszkami i bonem kasowym. Nie ma problemu. Jesli Twoj sklep nie chce przyjac zwrotu mozesz zwrocic sie do centrali.

Gość gość
Kupilam synowi oststnio kurtke i spodnie narciarskie, Wyglada w nuich bardzo dobrze. Mysle,ze jakisc nie rozni sie od podobnych w innych sklepach.