Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norka88

Dobry ginekolog Śląskie

Polecane posty

Gość Norka88

Jakiego ginekologa z Częstochowy polecacie ? szukam kogoś naprawdę kompetentnego i godnego zaufania. Nie bardzo wiem gdzie się udać . Może polecicie mi kogoś sprawdzonego. Słyszałam wiele dobrych opinii na temat tego lekarza http://strzelczak.com.pl/badanie-usg/ wiele dziewczyn bardzo sobie go chwali . Byłyście może u niego ? I jak ?

Gość gość
Czaojangzaury (Chaoyangsauridae) – rodzina dinozaurów z grupy ceratopsów (Ceratopsia). Żyły w późnej jurze (około 150 mln lat temu). Do rodziny tej zalicza się rodzaje: Chaoyangsaurus, Xuanhuaceratops

Gość gość
Dobrze by podczas każdego badania i zabiegu to ona najlepiej nas zabezpieczyć! Np. " ..Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza." Również partner pilnuje sterylnosci bo rękawiczki chronią tylko ginekologa. Więc gdy dochodzi do zarażeń podczas badan czy zabiegu to nie tylko problem partnerki ale ma problem PARTNER zostaje ZARAŻONY! ! WIĘC POWINIEN PILNOWAĆ PARTNER CZYSTOSCI U LEKARZA!

Gość gość
O nie, znowu ta zboczona, która myśli że każdy ginekolog ją gwałci.

Gość gość
A pomijasz zakażenia pochwy. To jest jeszcze gorsze niż gwałt bo trudniej wyleczyć zwłaszcza HIV! !! A że jest i pilnuje partner to jest dobre dla obojga partnerów chyba że go ignoruje i traktuje jako bankomat a współżyje z innymi facetami. A dlaczego tobie zależy wyśmiewać obecność osoby ukochanej przy badaniu czy zabiegu do którego mam prawo nawet w szpitalu.