Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyście mogli się cofnac do czasow dziecinstwa

Polecane posty

Gość gość

zdecydowalisbyście się na to z tą wiedzą, którą macie teraz, ale musząc przechodzić znowu przez wszystkie szkoły, związki itd?

Gość gość
nigdy!!!

Gość marawstala
Nie : ) choć być może inna szkole średnia bym wybrała...

Gość gość
z tą wiedzą, którą mam teraz to bym uchodziła za geniusza w czasach dziecinstwa, wiec to by mialo dobre strony ;) Tylko problem bylby w udawaniu dziecinnej i relacjach z innymi dziecmi

Gość Argen
Zależy jak daleko - najlepiej do czasów gimnazjum. Kilka rzeczy pozmieniałbym wtedy. Ale co wtedy by było, kto wie... Heh, prawie jak w Efekcie motyla.

Gość gość
Wiele bym zrobila inaczej. Przede wszystkim wiecej bym robila doa własnego rozwoju, mniej obijania. A przede wszystkim podazanie za marzeniami i pasja. Do liceum bym nie szla, to strata czasu, wolalabym technikum lub zawodowke.

Gość gość
Bardzo bym chciał uniknąć kilku błędów. Chociaż im dłużej się zastanawiam, tym więcej ich widzę. Wielu bym pewnie nie uniknął. Jednak mimo wszystko chciałbym dostać szansę naprawić przeszłość. Byłem złym człowiekiem w dzieciństwie, jak patrzę na ten okres teraz. Bardzo mi dziś wstyd i nie mogę i nie chcę się nikomu z tego zwierzyć. To i tak nie zniknie i ten balast będę musiał ciągnąć ze sobą, aż do grobu. Cofnąłbym się do czasu, gdy miałem jakieś 5 lat. Chociaż w zasadzie to lepiej by było, gdybym się w ogóle nie narodził. Świat nie potrzebuję takich ludzi. Mimo, że znalazłem logiczne wytłumaczenie ówczesnych zachować, czy tam działań. To jednak nigdy nie odzyskam spokoju ducha tak naprawdę. Jednak nie stać mnie na to, żeby umrzeć, czy upaść na dno. Sprawdziłem to. Pozostaje tylko czekać na śmierć. Mam w sumie nadzieję, że to nie potrwa zbyt długo. Póki żyję, idę. Bez celu. Może w miedzyczasie uda mi się w jakimkolwiek stopniu zminimalizować krzywdy, które wyrządziłem. Choć blizny będą zawsze w pokrzywdzonych i we mnie. Tylko już tak nie bolą. Jednak konsekwencje są nieodwracalne.

Gość gość
Nada

Gość gość
Chcialabym byc mlodsza, ale tylko gdybym zabrala do przeszlosci moje doswiadczenie i wiedze :) Pokierowalabym inaczej swoim zyciem. Bylabym inna. Wybralabym inna szkole, inaczej pokierowalabym swoim zyciem.

Gość gość
Poszlabym do zawodowki, zeby miec juz konkretny zawod. W kraju, w ktorym mieszkam moje liceum ekonomiczne jest nic nie warte. Ewentualnie wybralabym inna szkole i poszla na studia.

Gość gość
Chyba chcialabym miec 15 lat,wlasnie od szkoly bym zaczela, nie poszlabym do LO. Na pewno chcialabym sie cofnąć do wieku 22 lat i zmienic kolej losu, bardzo zaluje ze choc raz w zyciu nie ma takiej mozliwosci

Gość gość
Nie bardzo