Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pingwinoro

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Witam, od jakiegoś czasu mam problemu z chłopakiem, postaram się streścić sytuacje. Jesteśmy ze sobą już prawie 3 lata, w wieku licealnym, od jakiegoś dłuższego czasu zauważyłam spadek zainteresowania. Mieszkamy w tym samym mieście, ale ze względów zawodowych i szkolnych widywaliśmy się raz w tygodniu (jak było wolne to więcej). Od jakiegoś czasu widzimy się z 2-3 razy w miesiącu, bywało nawet rzadziej. Nie byliśmy na randce/wspólnym wyjściu od wieków. Siedzimy jedynie w domu. Nie mogę mu zarzucić, że go w ogóle nie obchodzę ale podczas kłótni to najchętniej by się rozstał (po krótkim czasie mu przechodzi). Nie wiem co robić ani kogo się poradzić, wstydzę się przyznać przed znajomymi. Proszę Was o opinie.

Gość gość
Chłopak może nie chcieć z Tobą gadać bo musisz rozwinąć trochę retorykę. Czytaj książki albo pulpity. Czasem rozmawiając z innymi też Ci wzrośnie. Najlepiej poszukaj pracy w mieście. Porozmawiaj z Pablo on Ci pomoże.

Gość gość
Witaj, Aby rozwiązać problemy z chłopakiem musisz przysłużyć się szanowanym rzemieślnikom na przedmieściach.

Gość gość
czasem nie rozumiem po co niektóre dziewczyny marnują się w takich związkach jednocześnie trąca szansę na normalny związek w którym to będzie się najważniejszym :)

Gość gość
Na bractwie spolszczenia masz solucje ale nie słuchaj się tego dalna Tizgara bo ci nie pomoże. Ja proponuję grać pod zręczność najlepiej najemnikiem. Robić poty na zreke, ciasta na zreke i walisz łuki na 60% zreke 120. Uczysz się u raffa przebicia pancerzy na szkielety potem robisz gildię myśliwych dostajesz łuk i już cały jarkendar czyscisz bez problemu. Potem wybij górnicza dolinę. Możesz też magiem wody fajnie się gra ale mówię pod łuki też spoko i pod szpadę będziesz cisnęła ostro. Jebaj tego chłopaka. Returning Ci 200h zajmie to będzie co robić w wolnym czasie a jeszcze nie raz się wkurzysz na bugi. Jak założysz luczek cieni to raz dwa zapomnisz o tamtym baranie. Zobaczysz kremowe strzały i ciśniesz. Trochę u bospera trzeba pofarmic strzałki ale expi się miodnie polecam. Pustynią adsnnosa luźno

Gość gość
Sprawdź solucję -- pamietaj tylko, żeby ominąć mrocznego zebacza i dzida do Lestera, potem Jessiego a na końcu Skipa z Laresem, żeby zrączka wpadła. Wydaj tę szmaciure Sare, bo ona jak ford -- g****o wort. Najlepiej to weź ze soba śpiwór, bo jak Constantino zwinie stragan o 14, to c***a kupisz a nie poty.

Z jednej strony trzyma mnie przy nim uczucie, jest dla mnie ważny ale w takich chwilach nie wiem co robić. Co do drugiego, na razie jestem w Primm więc trochę inne uniwersa :c

Gość gość
W goticzka sobie zagraj to nie będzie czasu na związki i problem z głowy

Gość gość
Toz nie macie cyberpanokor niedługo wychodzi będzie grane

Gość gość
A widziałaś Cyberpunkora? Grane bedzie ze lo ja p*****le

Gość gość
A co myślisz o nowym The Elder Scrolls?

Gość gość
Ty to fajna dziewczyna jesteś. Masz tu dwóch fajnych chłopaków. I w gierki se pogramy i na randeczke pojedziemy od bagsona porszaka pożyczę albo od jacy merca i śmigamy a ty się tam zastanawiasz nad tamtym. Toż pewnie nawet z brązu w lolu wyjść nie umie a już nie mówię o innych osiągnięciach. W wiedźmina na łatwym pewnie grał i gryfa nie nawalił to proszę cię szkoda czasu. Potrzebujesz prawdziwego łowcy. Pochwalę się wiedzimnka na najtrudniejszym zrobiłem, goticzka na legendzie gram i też cisnę. To może się umówimy?