Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mi zabraniasz uprawiac seks ?

Polecane posty

Gość gość

No dlaczego ?

Gość gość
To ci nie wyjdzie. Kiedys znajde sobie faceta i bede sie z nim roochac 6 razy dziennie i nic nie zrobisz.

Gość gośćMagda
Sex to samo zdrowie, mie wolno go zabraniac! :) Trzeba się stukać ile wlezie.

Gość gość
Zeby uprawiac seks, to 5rzeba sypnac groszem u Darona, zeby kosciol Innosa sie nie czepiał. Tym samym zaliczysz quest u Thorbena i mana Ci yroche wzrosnie, wiec 2 gołębie w garści, a soltys na dachu. Hehe Kiedys w Kurzeszynie jednemu nerke wycieli i juz sobie niw poszedl z Bartokiem polo zrobic, wiec lepiej plac bo troche po c***u jak buga dostaniesz i New game. Tizgar za to zawsze pomoze, wiec jak ktos ma klopot to walcie do niego na bractwie

Gość gość
Ja powiem tak według mnie lepszy od sexu jest tylko returning na legendarnym. Co prawda walą od razu jakieś mroczne zębacze ale nie przejmujcie się tym. Idziecie od razu do Tandera uczy się pazurów i klow, mięsa alvin no i skóry najlepiej żeby od początku już cisnąć z kasa. Ciężko będzie ale ja to bym łatwy i normalny w ogóle usunął z gry. Jak macie buga z reputacja u orków to już możecie od nowa grać. Ogólnie to byłem na E3 i majes mówił że się nie skończył ale dziaduś był na e3 i robił strimka że star crafta i potem antuan wjechał na majku i zapowiedzieli nowego cyberpanokors. Już trochę myślałem że może nowy dodatek do wiedźmina, tam to by se człowiek p******* a tak to nic.. i tak od 37 lat codziennie dzień w dzień ino rączka i jazda no i zreka rośnie

Gość gość
Zabraniam i koniec. Od tysiącleci seks jest przedmiotem restrykcji i się go zabrania :p