Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanaAA89

Biust facet i zalamka

Polecane posty

Gość ZalamanaAA89

Hej wszystkim Zalamalam sie :( nie wiem co zrobic, jestem z facetem od roku czasu, niestety mam bardzo male piersi wrecz AA, zawsze mialam ten kompleks ale no niestety nic z tym nie zrobie a nie stac mnie na operacje plastyczna, wiec staralam sie mimo wszystko o tym nie myslec w trakcie seksu. Moj chlopak dzisiaj zaniemogl i powiedzial ze nie ma bodzca piersi zeby sie pobudzic, zalamalam sie, nie odzywam sie do niego, teraz to w ogole nie wiem jak bede miala sie przed nim rozbierac po takim tekscie... gdybym miala kase to bym sobie je powiekszyla a tak dramat :( male jak u gimnazjalistek, nawet niektore z nich maja wieksze :(

Gość gośćMagda
.. gdybym miala kase to bym sobie je powiekszyla a tak dramat smutas.gif X Powinnas sobie mózg powiekszyc. A ten on to taki ideal? Juz to widziec ;)

Gość ZalamanaAA89
Czemu od razu mnie obrazasz? Zawsze podobaly mi sie wieksze biusty u kobiet chociaz takie B , a tu dramat, beznadziejne geny, nie czuje sie przez to kobieca w lozku do konca chociaz staram sie na tym nie skupiac, a po tym tekscie dzisiejszym juz w ogole... mojemu facetowi akurat wizualnie nic nie brakuje :(

Gość gość
Zmień lepiej tego faceta, a nie biust. I to najszybciej jak tylko sie da! Im szybciej tym lepiej dla ciebie! Gość nie jest ciebie wart i tyle. Gdyby był prawdziwym facetem, to by wiedział, że najpiękniejszy jest naturalny biust, a nie jakieś tak podróby!! Prawdziwy facet nie patrzy na same piersi, ale na całą kobietę! Kopnij go w zad i znajdź prawdziwego faceta, a nie amatora p****li. To napisał facet, fan kobiecego ciała.

Gość gość
jednemu podobają się kropki, innemu kratki, tak samo jest z biustem. To co Ci powiedział, to zagrał na Twoim kompleksie, to co zrobił było niskie i podłe w stosunku do Ciebie. Im szybciej zmienisz obecny chodzący ideał, na kogoś, kto naprawdę będzie Cię szanował, tym lepiej. Zostaw jak najszybciej tego "bodźca piersi', przede wszystkim to powinno mu zależeć na tym żeby Tobie było dobrze, a nie tylko na poruszaniu tyłkiem.

Gość ZalamanaAA89
Pewnie macie racje piszac o nim takie rzeczy :( tylko z drugiej strony on ma racje, sama nie czuje sie przez taki wybrakowany biust kobieco, najgorsze ze oprocz operacji za bardzo nic z tym nie mozna zrobic, nawet jak bylam grubsza nieco to bylo zle, teraz gdy zeszczuplalam troche tylko proporcjonalniej ale gorzej niz malolata

Gość gość
Dawaj mu od tyłu i po ciemku. Może ma bujną wyobraźnię.