Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkaskaa

Zaszłam w ciążę z przyjacielem z pracy

Polecane posty

Gość gośćkaskaa

Witajcie , Nasz romans trwa już od 4 miesięcy. Zwykły układ sex-friends ,choć w między czasie i z jego strony i z mojej wkradły się uczucia ,które z czasem słabły - świetnie się dogadujemy jako przyjaciele ale nie ma tej iskry. Mimo , że jest starszy wielokrotnie mówił , że nie czuje się gotowy do wszelkich małżeństw w luźnych rozmowach, nie czuje potrzeby narazie zostać ojcem itp... ostatnio zaczął spóźniać mi się okres - 3 dni, 5 dni, tydzień , półtora... Zrobiłam rano test - wynik pozytywny . Jutro powtórze. Nie wiem kompletnie co robić ,czy narazie przetrzymać to w tajemnicy do jakiegoś momentu czy jak to ugryźć... Szczerze powiedziawszy cholernie się boje :(

Gość gość
ale milosc to cierpienie a nie iska czy zauroczenie lub pozadanie prawdziwa miłość to jest miedzy dzieckiem a matka i taka powina byc miedzy małzonków tylko miłosc została spłycona do sexu i pozadania a ne stety jest to mit szkodliwy

Gość gość
Tak to jest jak się nie wie skąd się dzieci biorą.

Gość gość
A nie zabezlieczalas się szmato? ? Niech zgodne stuknela 30 tka żadnego faceta na horyzoncie i brak perspektyw na małżeństwo wiec zrobiłaś sobie dzidziusia, nie wierzę w wpadkę żałosna babo

Gość gość
obok była druga dziurka , lepsza i ciaśniejsza .

Gość gość
Cierp ciało co się chciało ;).Wszystko na własne życzenie.Chciało sie bzykać to powinno sie najpierw pomyśleć o konsekwencjach.

Gość gość
I po co ci to było?teraz to "przyjaciel",trudno bedzies bawic sie w dom

Gość gość
Cóż autorko, skoro to było tylko na bzykanie to antykoncepcja powinna byc na pierwszym miejscu...