Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciel 69

Fantazjowanie obsesją

Polecane posty

Gość marzyciel 69

Witam. Mój problem zaczyna mnie przerastać więc doszedłem do wniosku że się z wami tym podzielę.. może akurat ktoś coś pomoże. Więc tak.. od pewnego czasu (jakieś 3 MSC..) mój organizm "złapał chopla" na punkcie damskich cip**. Brzmi to może dziwnie .. ale tak jest. I wprawia Mnie to w bezsilność.. wystarczy że zobaczę ładną dziewczyną i nasuwa się pytanie "jaka ona tam jest ?" Wyobraźnia się odpala i pojawia się dość krępujący wzwód.. zaczynam fantazjować , wyobrażać sobię.. rozbierać wzrokiem.. takie zadawalanie w głowie jest niezręczne. . Bo jedynie mogę się oblizać gdy kobieta już przeszła.. ostatnio powiedziałem o tym przyjaciółce przy piwie, nie wzięła Mnie na poważnie. . Zasugerowała żebym jej to zrobił to może pragnienie ustąpi. Nie ustąpiło. Robiłem to dość długo bo prawie 40 minut z takim apetytem jakbym sam miał dojść. Mógłbym to robić parę razy dziennie przez długi czas. W każdej pozycji i na wszelkie sposoby. Nie wiem jak Sobie z tym radzić.. minetki stały się obsesją. Zaczęły mnie Bardziej kręcić. Podniecać. To trochę wstydliwe ale też na swój sposób ciekawe... Może ktoś z was miał podobnie ? Nie chce się tego całkiem pozbywać bo to jednak przyjemne.. ale trzeba to pragnienie trochę ugasić, no już sam nie wiem. Wierzę w Waszą wyrozumiałośc . A może znajde tu przyszłą żonę która ma problem bo chcę tego ciągle. Najlepsze jest to że do tego wszystkiego doszedł zachwyt starszymi kobietami. Przestałem zwracać uwagę na rówieśniczki .. jak temu wszystkiemu poradzić.. pomóżcie.

Gość gość
Co 4 ma tam indora a 1 na milion w poprzek

Gość mążMILFa
Po prostu znajdź dojrzałą kochankę. Jeśli nie "straszysz" to Ci się uda, ona zrozumie dużo więcej niż małolata i da Ci wrażenia o jakich nie śniłeś.

Gość marzyciel 69
No też o tym myślałem wcześniej .. myślę ze dojrzała kochanka zatrzymała by tą obsesje.. problem w tym że ciężko znaleźć taką kobietę. A tym bardziej taką , co będzie chciala być codziennie lizana :p musiała by to chyba być jakaś nimfomanka.

Gość gość
Szukaj a znajdzie sie i taka

Gość gość
Nic w tym strasznego

Gość marzyciel 69
To naprawdę jest męczące... Nie wiem już jak z tym postępować. Masturbacja nie pomaga , nawet jak się upije to o tym myślę. Może wy znacie jakąś kobiete która szuka właśnie takiego napaleńca ?

Gość gość
Bawcie się super

Gość gość
To nie jest dziwne.

Gość marzyciel 69
Pobawił bym się z chęcią .. ale jeszcze nie znalazłem chętniej :(

Gość gość
Czy to się leczy.

Gość marzyciel 69
Chętnie zasponsoruje jakąś chętną kobietę, albo i nie. :) Prosta piłka. Ustawiamy się w hotelu , rozkładasz nogi a ja robię swoje . Później będziesz prosić o więcej

lizanie cipki jest cudowne, więc nie dziwię się. Znajdź sobie najlepiej fajną i zgrabną dziewczynę, ładną na górze i na dole kochaj i liż