Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłem się po to aby ****ać

Polecane posty

Gość gość

Szukam następnej panny do w*********.Mój grzyb spuchł a jajca są już pełne.No panienki meldować mi się tu raz dwa.

Gość gość
Ty tak poważnie? Również kocham seks,uwielbiam ujeżdżać facetów,kocham wielkie grube członki i smak spermy. Brrrr. Szkoda że to tylko forum

Gość gość
Jestem Pedziem ,lubię być dobrze wylebany,najlepiej od tyłu.Biorę z połykiem. Zainteresowany?

Gość gość
Pochodzę z rozbitej rodziny, moi rodzice rozwiedli się gdy miałam 3 lata. Każdy z nich poukładał sobie życie z nowym partnerem. Mieszkam z mamą, ale mam dobry kontakt ze swoim tatą. Moja mama wybrała sobie faceta, który kompletnie mnie nienawidzi, od kiedy pamiętam przezywał mnie: "wieprz", "k***a", "gnój", "debil". Powtarzał, że wszystkim żyłoby się lepiej beze mnie, że nic nie potrafię, lepiej żeby mnie coś potrąciło, że tak naprawdę nikt mnie nigdy nie chciał i tylko sprawiam każdemu kłopot. Nie miało to znaczenia w jakim byłam wieku - 5, 8 czy 16 lat - zawsze to słyszałam. Nadal mówi, że jestem grubą i brzydką świnią, nie ważne że dzisiaj jestem modelką i nie nakładam tony makijażu. Najlepsze jest to, że on nigdy nie mówił tego do mnie, tylko do mojej mamy. A jej to nie przeszkadzało, nic z tym nie robiła. Ojczym zawsze się starał, żeby nie było mnie w domu. Wymyślił sobie, że w domu mogę być 5 dni w tygodniu, a w inne dni miałam być u taty. Pół wakacji musiałam być u taty, do niego zresztą też niechętnie chodziłam, bo jego żona też ma swoje zachowania. W tej sytuacji często chodziłam do mojej babci, która po jakimś czasie zaczęła się zastanawiać dlaczego coraz częściej ją odwiedzam, więc opowiedziałam jej. Babcia odparła tylko: "nie rób z niego takiego potwora".

Gość gość
Pracuję jako manikiurzystka, ale kiedyś byłam prostytutką – przedstawia się Renata (34). Na moje zdziwione spojrzenie odpowiada: – Zawsze będę dziwką, chociaż przestałam pracować dwa lata temu. W naszej branży mówi się, że ten "zawód" determinuje całe życie. Jestem naznaczona. Ale odeszłam z agencji na zawsze. Dla miłości

Gość gość
eze mnie, że nic nie potrafię, lepiej żeby mnie coś potrąciło, że tak naprawdę nikt mnie nigdy nie chciał i tylko sprawiam każdemu kłopot. Nie miało to znaczenia w jakim byłam wieku - 5, 8 czy 16 lat - zawsze to słyszałam. Nadal mówi, że jestem grubą i brzydką świnią, nie ważne że dzisiaj jestem modelką i nie nakładam tony makijażu. Najlepsze jest to, że on nigdy nie mówił tego do mnie, tylko do mojej mamy. A jej to nie przeszkadzało, nic z tym nie robiła. Ojczym zawsze się starał, żeby nie było mnie w domu. Wymyślił sobie, że w domu mogę być 5 dni w tygodniu, a w inne dni miałam być u taty. Pół wakacji musiałam być u taty, do niego zresztą też niechętnie chodziłam, bo jego żona też ma swoje zachowania. W tej sytuacji często chodziłam

Gość gość
tem modelką i nie nakładam tony makijażu. Najlepsze jest to, że on nigdy nie mówił tego do mnie, tylko do mojej mamy. A jej to nie przeszkadzało, nic z tym nie robiła. Ojczym zawsze się starał, żeby nie było mnie w domu. Wymyślił sobie, że w domu mogę być 5 dni w tygodniu, a w inne dni miałam być u taty. Pół wakacji musiałam być u taty, do niego

Gość gość
Tam gdzie gęsto rosną drzewa A pod stopami miękki mech Zerka zza pnia w kapeluszu kolega I drugi, i trzeci, aż tylu ich jest! Oto Podgrzybek i pani Pieczarka Borowik szlachetnie wypina pierś Jest też wstydliwy pan Maślak [jestem śliski!] I Purchawka co robi PFFF! ref. Grzyb, grzyb, grzyb Choć nie jest piękny zbyt Choć skryty w trawie i choć nieśmiały To w smaku doskonały Grzyb, grzyb, grzyb Ma nieprzeciętny styl Gdy wypatrzysz w lesie pod kapeluszem trzon Już wiesz, że to on!

Gość gość
Bo słowo "chuj" wg. słownika A. Brucknera pochodzi od tego samego słowa co "choina". Chojna, Chojak - to dawne mocne i silne drzewo iglaste, chojak > choj; c***ak > chuj. Również mocny drąg.

Gość gość
chuj, nie huj. Pisownia tego słowa wiąże się z jego etymologią. Pochodzi ono prawdopodobnie od gwarowego 'chujec' (zamiast 'chudziec'), czyli knur, tzn. wieprz rozpłodowy (chudszy od kastrowanego - tuczonego). Jako wulgarne określenie penisa pojawiło się w 1806 roku w „Słowniku dokładnym języka polskiego i niemieckiego” Jerzego Samuela Bandtkiego. U Samuela Lindego w „Słowniku języka polskiego” z 1859 roku - „chuj - obsceniczne, członek męzki”. Współcześnie kwalifikowane wyłącznie jako wulgaryzm.

Gość gość
niestety, prośby Twej spełnić nie mogę; jako ze ten konkretny padalec juz tak ma. A być pozdrawianym w szlachetnym wątku o ch. i h. - to dlań zaszczyt, więc z radości nieposkromionej ssssyczy.

Gość gość
Informacji odczytanych za pomocą plików cookies i podobnych technologii używamy w celach reklamowych, statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników, w tym profilowania. Wykorzystanie ich pozwala nam zapewnić Państwu maksymalną wygodę przy korzystaniu z naszych serwisów poprzez zapamiętanie Waszych preferencji i ustawień na naszych stronach.